Prelepa ljubavna priča: Pronađena beogradska "Pepeljuga" koja je na Tajlandu ukrala srce Špancu

 
 ≫ 
  • 5

Španac je novogodišnje praznike provodio na Tajlandu kada je upoznao misterioznu Srpkinju sa kojom je progovorio nekoliko reči pre nego što je nestala

Pošto se status o Srpkinji koja je na proslavi Nove godine na Tajlandu ukrala srce jednom Špancu proširio neverovatnom brzinom društvenim mrežama, potraga za njom uspešno je okončana.

Srpska princeza Felon plivala za Časni krst. Jedan detalj na njenoj nozi mnoge je iznenadio (VIDEO)

Nakon dva dana traganja, šerovanja statusa po društvenim mrežama, mladić je pronašao svoju beogradsku "Pepeljugu" koja je misteriozno nestala te noći kada su se upoznali.

Podsetimo, Španac je novogodišnje praznike provodio na Tajlandu kada je upoznao misterioznu Srpkinju sa kojom je progovorio nekoliko reči pre nego što je nestala.

Mladić je tada krenuo u potragu za njom i sve se, čini se, dobro završilo.

Evo šta je pisalo na profilu tog momka:

"Moj šef, koji je iz Španije, ove zime je upoznao jednu devojku iz Beograda na Tajlandu. Devojka ga je naravno oborila s nogu pa je, u želji da je impresionira, odlučio da se pohvali svojim znanjem srpskog i rekao joj jedinu rečenicu koju ume tečno da izgovori: Ja imam pločice.

Rečenicu koju sam ga, priznajem, lično naucila jer je procenio da će mu najviše biti od koristi kad krene u pohod na Srpkinje. Njoj je to valjda bilo simpatično (ili bar tako on kaže) pa je prozborila još koju s njim i čak je došla da mu čestita Novu godinu. Ali tad je pala kiša i ona je nestala, a da on nije stigao ni da je pita kako se zove. Klasična Pepeljuga.

Tako da, ako znate neku Beograđanku koja je bila na Tajlandu za Novu godinu i odgovara opisu, bila bih vam zahvalna kad biste mi pomogli da je nađem. Prvo, zato što mi je šef rekao da mogu da trazim šta god želim ako uspem da je lociram. Drugo, zato što je alternativa da ga vodim u Beograd da je tražimo lično. A najviše zbog toga što hoću da vidim koliko je zaista mali svet. Ili Beograd.

Evo šta znamo:

1. To se desilo za Novu godinu

2. Lokacija je plaža Ko Pha Ngan

3. Devojka je iz Beograda i ima smeđu kosu."

(Telegraf.rs)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @#&

    19. januar 2017 | 12:19

    Sta je tu prelepo? Sto nam se narod udaje i zeni za strance i strankinje i vecina ih tako odlazi u inostranstvo. A Srbija nam ostaje sve praznija, sa belom kugom i sve starijom populacijom.

  • Sanya Brandt

    20. januar 2017 | 05:18

    ja mislim da je bas lepa prichica. ne mogu da razumem sta ima loshe u tome da se putuje, zivi negde drugde, vidi svet. srbija je zauvek u srcu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA