SRPSKI POLITIČAR KAO ČAK NORIS: Predsednik opštine Palilula odmerio snage u karateu sa mladima! (FOTO)

 
  • 5

Kancelarija za mlade Gradske opštine Palilula, na šetalištu na Ada Huji, organizovala je za mlade sa Palilule i njihove drugare iz Doma za decu bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj celodnevni zabavni i sportski program, besplatan sladoled, sokove i voće

Predsednik beogradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić Međunarodni dan mladih u Srbiji proveo je na Ada Huji, na Karaburmi, trenirajući karate.

DAN OTVORENIH VRATA: Predsednik opštine Palilula rešavao probleme građanima

Naime, Kancelarija za mlade Gradske opštine Palilula, na šetalištu na Ada Huji, organizovala je za mlade sa Palilule i njihove drugare iz Doma za decu bez roditeljskog stranja u Zvečanskoj celodnevni zabavni i sportski program, besplatan sladoled, sokove i voće.

Najmlađi učesnici bili su klinci i klinceze iz palilulskih predškolskih ustanova ali i oni malo stariji, osnovci i srednjoškolci... Svi su se jednako dobro zabavljali uz muziku i sportske aktivnosti, kojima ni odrasli nisu mogli da odole, pa se u jednom trenutku i predsednik opšptine Palilula pridružio malim karatistima, a članovi Veća zaigrali su u kolu.

POTRESNA ISPOVEST ALEKSANDRA JOVIČIĆA (SNS): Majka me je ostavila kad sam imao 4 godine, zbog druge vere

Foto: Promo Foto: Promo

Mališani iz Zvečanske plovili su do Ušća srednjevekovnim Vikinškim turističkim brodom koji je za tu priliku Turistička organizacija Beograda pozajmila opštini Palilula, a izvedena je i dečija predstava "Porodica Kamenko“ Ustanove kulture Palilula.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    12. avgust 2016 | 17:50

    Ne može taj nikad da bude jak kao Čak Noris. Čak je jači od Norisa, a Noris je jači od Čaka, tako da je Čak Noris jači i od samog sebe, a to može SAMO on! ;-) ;-)

  • S.B.

    12. avgust 2016 | 17:56

    Samo da nepočnrte svi političari da treniraju karate i da počnu da tuku neposlušan narod! Kuku nama!

  • Uroš d'dorf

    12. avgust 2016 | 19:37

    Bravooo sve pohvale to treba često raditi i sve na tv da se uđe u narod pokretati radne akcije,takmičenja razna,a ne farme i ostale gluposti!bravoooo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA