"MALA, ZAŠTO SE NE OPUSTIŠ, ZAŠTO STEŽEŠ NOGICE?": Najšokantniji odlomci iz KNJIGE O SEKSU U SREDNJOJ ŠKOLI U SRBIJI! (FOTO)

 
 ≫ 
  • 34

- Na času kod Miloša uzela sam stolicu i sela sam pored njega. Mazili smo se ispod stola, smarala sam ga da me poljubi i rekao mi je da će me ljubiti u četvrtak. Počeo je da predaje, a ja sam i dalje sedela pored njega

Bivša učenica Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu Tamara Marinković digla je prašinu u medijima zbog svoje knjige "Trofej", u kojoj je na eksplicitan način opisala seksualne veze učenice sa profesorima. Telegraf vam prenosi najkontroverznije odlomke ove knjige, čiji je prvi tiraž rasprodat.

Sadržaj knjige, pa i sama tematika podelili su srpsku javnost: jedni smatraju da je u pitanju fikcija, da opisani događaji nisu stvari, dok drugi pak tvrde suprotno. Ubeđeni su da je sve opisano u knjizi autorka doživela i da je pisala o događajima iz svog ličnog iskustva.

SEKS SKANDAL TRESE SRBIJU: Učenica opisala kako je imala SEKS SA PROFESORIMA U SREDNJOJ ŠKOLI! (FOTO)

**

- Znam, Nataša, ali ima jedan problem. Ti si učenica, ja sam profesor i još si maloletna. Lepa si, nađi nekog dečka svojih godina, vidiš kako te ovi klinci gledaju, ja ti predajem, bilo bi drugačije da nismo u istoj školi.

- Ali, profesore, sviđate mi se!

- Izgubiću posao, a ti status učenice. Kada završiš školu, možemo da pričamo. Kad postaješ punoletna? - pitao je.

- U avgustu.

- Da se strpimo do avgusta - nasmejao se i na tome se završilo.

"UGLEDNI SRPSKI PROFESOR U ŠKOLI IMA KABINET ZA SEKS SA UČENICAMA": Jeziva tvrdnja Milorada Antića iz Foruma stručnih škola!

**

Uzela sam ga u ruku i trudila sam se da ne primeti moje neiskustvo. Koji minut kasnije, pokušao je da uđe u mene. Bio je ogroman, a ja nisam bila opuštena i nije mogao da uđe do kraja, ali bez obzira na to, svršio mi je po stomaku. Ustao je, uzeo cigarete sa stola i vratio se u krevet.

**

Bilo mi je neprijatno koliko sam napadna i spustila sam glavu. Ostavio je dnevnik na sto i prišao mi. Stavila sam mu ruku na rame i on me je zagrlio. Podigla sam glavu i tada me je poljubio. Ljubili smo se dok nismo čuli tetkicu.

Foto-ilustracija: xknock.com Foto-ilustracija: xknock.com

**

Bacio me je na krevet i ljubio. Skinuo mi je farmerke. Ljubili smo se dugo sve dok nije rekao da skinem majicu. Jebote, da skinem majicu, zašto mi on ne skine, pomislila sam, sli sam odgovorila da neću. Bio je iznad mene i tada sam ja njemu rekla da skine majicu, on je to i uradio.

- Profesore, kako ste poslušni!

"ZA NJU SU PROFESORI BILI TROFEJI": Oglasio se direktor škole čija je učenica napisala ŠOKANTNU KNJIGU (FOTO)

**

- Zašto se ne opustiš, zašto stežeš noge?

Nije ni ušao kako treba i već je svršio. Malo kasnije smo ponovili, ali ovog puta je svršio po meni. Otišli smo u kupatilo zajedno, stajali smo ispred ogledala i tako pričali. Došlo mi je da skočim na njega, da mu kažem koliki je kreten i da ga bez obzira na to nekako volim, ali nisam. Vratili smo se u krevet i nastavili priču , mazio me je i bio divan, za promenu. Otišla sam kući, spremila se za školu i krenula. Nisam išla na prvi čas i sreli smo se, bio je sa kolegom i samo se nasmejao.

**

U odeljenju su svi znali za nas i niko oko toga nije pravio problem, svima je to bilo kul i normalno. Posle škole smo ostajali sami u praznoj učionici, ljubili se i pričali.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

**

Na času kod Miloša uzela sam stolicu i sela sam pored njega. Mazili smo se ispod stola, smarala sam ga da me poljubi i rekao mi je da će me ljubiti u četvrtak. Počeo je da predaje, a ja sam i dalje sedela pored njega.

**

Krenula sam kući i prišao mi je klinac iz prve godine i rekao da njegova razredna, inače profesorka fizike, priča da sam kurva i da bi trebalo da me izbegavaju, osim ako ne žele da postanu tate.

**

Nataša, ja ne mogu više da izdržim, pući će mi. Ne vidi nas niko, moram da ga izdrkam, a ti samo budi tu i dozvoli mi da se spustim kasnije."

Pogledajte video o tome koliko je tačno pedofila u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lagarije

    22. jul 2016 | 14:15

    Kuda plovi ovaj brod? Jadni smo, bedni, siromasni i materijalno i duhovno. Ovo materijalno nije toliko strasno, koliko ovo duhovno. Ovakvim tekstovima podmuklo se podstice sve ono najgore u ovom drustvu. Losi su definitivno pobedili.

  • Nada

    22. jul 2016 | 16:04

    Ljudi ovo je knjiga i procitala sam mnoge sa ovakvim opisima sexa. Da li je moguce da smo mi toliko konzervativno drustvo i da nas jedna knjiga koja je u sustini fikcija autorke toliko sablaznjava. Brograd je prestonica sex turizma i to svi znaju,a ovde licemeri osudjuju pisca i njenu verovatno mastu. Sada jod Crkva da posalje Fatvu pa da se smirimo u svojoj cednosti.

  • Nira

    23. jul 2016 | 06:23

    Mal napravila dobru stvar napisala jeftino štivo a dobro ga rasprodala svaka joj čast a što se tiče sexa učenici profesori toga je bilo i prije 30 godina kad sam bila srednjoškolka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA