ŽESTOKA TUČA U BEOGRADU: Tukla su ga trojica, a nisu znali da sve to neko krišom snima (VIDEO)

 
  • 14

Nesrećnog čoveka prvo tuku ova dva muškarca, a onda im se pridružuje i treći

Na internetu se pojavio snimak na kojem navodno vlasnik jedne firme u Srbiji zajedno sa svojim sinom tuče svog vozača, jer se ovaj navodno ranije vratio sa službenog puta.

(VIDEO) OBRAČUN U CENTRU BEOGRADA: Nasilnici NAPALI VOZAČA TAKSIJA metalnim štanglama, a onda UZVRATILI DRUGI TAKSISTI

Snimak na kom je prikazano kako nesrećnog čoveka prvo tuku ova dva muškarca, a onda im se pridružuje i treći, zabeležio je neko iz dvorišta koje se nalazi pored parkinga ove firme.

Problem se, navodno, dogodio jer  je vozač, koji je 12 dana čekao utovar u Parizu, nazvao gazdu da mu kaže kako nema više novca, niti šta da jede, na šta ga je gazda psovao i rekao mu ''snađi se, idi beri kukuruza pa jedi'', piše u opisu koji stoji uz video.

Vozač kamiona je nakon razgovora upalio kamion i odvezao se u pravcu u Beograda, gde su ga vlasnik i sin firme dočekali na parkingu. Evo kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zika

    12. april 2016 | 14:36

    Nije "navodno" nego je tako i bilo a svi ti nadobudni vlasnici izrabljuju radnike izbegavaju placanje poreza i bog zna sta jos muljaju a onda glume uspesne biznismene sve bi ja to u apsanu.

  • kamy

    12. april 2016 | 15:10

    Ovaj snimak hitno predati policiji!

  • Novica

    12. april 2016 | 14:30

    Napisite i koje je ime firme "uspesnog elementa" naseg davno propalog drustva(iako mu neki momci vec na snimku prepoznaju parking, opstim mu do korena sa prvim redom na sahrani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA