Evo kako je gradska vlast dočekala zlatne delfine u Starom dvoru! (FOTO)

 
  • 3

Naše sportiste dočekali su i ministri Aleksandar Antić, Željko Sertić i Vanja Udovičić. Osvajači zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u vaterpolu na tradicionalan način, sa balkona Starog dvora, obratili su se brojnim građanima, koji su ih dočekali ovacijama

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak pozdravili su večeras vaterpolo reprezentaciju Srbije na svečanom dočeku u zgradi Starog dvora.

BRAVO, ŠAMPIONI, UČINILI STE NAS NAJPONOSNIJIM NA SVETU: Državni vrh Srbije čestitao ZLATNIM DELFINIMA na pobedi!

Naše sportiste dočekali su i ministri Aleksandar Antić, Željko Sertić i Vanja Udovičić. Osvajači zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u vaterpolu na tradicionalan način, sa balkona Starog dvora, obratili su se brojnim građanima, koji su ih dočekali ovacijama.

Himnu Republike Srbije otpevao je hor "Kolibri", a vaterpolisti su od srca zahvalili građanima na podršci i poručili im da mogu da budu ponosni na svoju zemlju.

Beograđani i gosti grada danas su prvi put imali priliku da na video-bimu ispred Skupštine grada prate finalnu utakmicu između Srbije i Crne Gore. Današnjom pobedom reprezentacija Srbije treći put zaredom osvojila je prvo mesto na Evropskom prvenstvu u vaterpolu.

Foto: beograd.rs Foto: beograd.rs

 

Srpski vaterpolista Andrija Prlainović, koji je proglašen za najkorisnijeg igrača prvenstva prema odluci Evropske plivačke federacije, rekao je da je ovo bila najbolja organizacija Evropskog prvenstva do sada, sa najvećom posetom u odlično pripremljenoj "Areni".

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gistro

    25. januar 2016 | 02:29

    A kako ste docekali male heroje iz matematike !!!???? Vi iz SNS-a ne znate ni da izgovorite za sta su oni dobili medalje!!

  • Sever

    25. januar 2016 | 02:31

    Da li ste normalni?? Gde su matematicari??

  • Dubravka

    27. januar 2016 | 13:44

    Kako da znaju kad su im diplome sa mege sege i ostalih večernjih fakulteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA