MALI: Odazvaću se pozivu nadležnih organa

 
  • 13

- Pošteno i savesno obavljam svoj posao i svaki građanin Srbije koji ima bilo kakave informacije o bilo kakvom krivičnom delu treba tu informaciju da podeli sa nadležnim organima - poručio je gradonačelnik Beograda

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da će se uvek odazvati na pozive nadležnih organa u vezi sa bilo kojim pitanjem i najavio tužbu protiv portala koji "blati njegovu porodicu".

- Pošteno i savesno obavljam svoj posao i svaki građanin Srbije koji ima bilo kakave informacije o bilo kakvom krivičnom delu treba tu informaciju da podeli sa nadležnim organima, a ja ću se odazvati u svakom trenutku na poziv tih organa da odgovorim na bilo koje njihovo pitanje - rekao je Mali novinarima komentarišući optužbe o prisvajanju 10 hektara zemlje u Vojvodini.

Ne želeći, kako je naveo da se bavi promocijom internet portala koji "naplaćuje svoje usluge i blati njega i njegovu porodicu, Mali je najavio tužbu za klevetu.

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije "Krik" objavila je na svom sajtu da je porodična firma gradonačelnika besplatno dobila 10 hektara zemljišta u vlasništvu države u blizini Vršca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • janko

    30. oktobar 2015 | 18:20

    Neka tužitelji daju neki konkretan dokaz a ne samo voako da pričaju u prazno.

  • kikac

    30. oktobar 2015 | 18:17

    Covek nema sta da krije i ne boji se izlaska pred nadlezne organe.

  • Andrija

    30. oktobar 2015 | 19:29

    Ako se pogleda detaljnije, svako ko prati domaću političku scenu, uočava permanentan napad na Sinišu! Stvar je jednostavna: neko očigledno pokušava svim silama da anulira uspeh gradonačelnika Beograda! E, za razliku od tih "nekih" (za koje nam je sasvim jasno koliko su "dobrog" doneli za Srbiju dok su bili nekada na vlasti), Siniša svim silama gradi Beograd i zbog toga smeta! Znači, čovek je "na tapetu" zato što radi temeljno i marljivo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA