NOVA IZRAELSKA INVESTICIJA U BEOGRADU: Cental Garden velelepni stambeni kompleks u centru grada!

 
  • 2

Stambeno – poslovni kompleks Central Garden, koji promoviše novi moderni koncept života u centru grada, sinoć je prezentovan u Skupštini grada Beograda, gde su prisustvovali predstavnici Vlade Republike Srbije i grada Beograda i više od 300 uglednih gostiju, istaknutih domaćih i inostranih privrednika.

Svečana ceremonija u čast obeležavanja početka gradnje prvog kondominijuma u centru Beograda pod nazivom Central Garden održana je u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Nova izraelska investicija u stambeno poslovni kompleks na opštini Palilula je ukupnog investicionog obima od 120 miliona eura i promoviše jedinstveni koncept života u centru grada.

Kompanija AFI Europe koja je kreator poslovnog kompleksa Airport City u Beogradu i Shikun & Binui Group renomirani izraelski investitor ukazuju na sigurnost investicije budućih stanara ovog kompleksa.

Foto: Promo/Right Foto: Promo/Right

Priliku da se upoznaju sa projektom, koji promoviše novi moderni koncept života u centru grada, imalo je više od 300 uglednih gostiju, od predstavnika Vlade Republike Srbije i grada Beograda, istaknutih domaćih i inostranih privrednika, uglednih zvanica iz poslovnog sveta do direktora i urednika medija.

Površina kompleksa je 100.000 kvadratnih metara i obuhvata 500 stambenih jedinica sa podzemnim parking prostorom, maloprodajni prostor u prizemlju namenjen brojnim uslužnim delatnostima i poslovnu kulu.

Foto: Promo/Right Foto: Promo/Right

Prisutnima su se obratili Gili Dekel ispred investitorskih kompanija, ministar privrede Željko Sertić, gradonačelnik Beograda  Siniša Mali.

Tom prilikom Gili Dekel, direktor kompanija investitora projekta Central Garden otvorio je svečani događaj rečima: ”Želimo da Central Garden, naš izuzetan novi objekat pozicioniramo kao vodeći stambeni projekat u regionu. Prednost ulaganja u nekretnine je u tome što 97% ulaganja ostaje ovde u Srbiji i obezbeđuje na stotine radnih mesta i na taj način dajemo doprinos lokalnoj privredi i vrlo smo ponosni na to!“.

Foto: Promo/Right Foto: Promo/Right

Željko Sertić, ministar privrede obratio se prisutnima i rekao: “U ime premijera Republike Srbije, Aleksandra Vučića i svih članova Vlade Republike Srbije zahvaljujem se partnerima projekta i čestitam im na tome što svoje snove i vizije ostvaruju u Beogradu. Beograd je svakog dana sve lepši i bolji a naš je posao da stvorimo najbolji poslovnu atmosferu na Balkanu. Srbija predstavlja pravo mesto za ulaganje.”

Foto: Promo/Right Foto: Promo/Right

Domaćin ovog događaja, Siniša Mali, gradonačelnik Beograda se prisutnima obratio rekavši da se ovaj projekat u potpunosti uklapa u viziju modernog Beograda. “Smatram da je ovaj projekat značajan primer bolje, povoljnije klime u Beogradu. Trudićemo se da budemo još bolji domacini jer su ovakve investicije potrebne nama i našem gradu. Zahvaljujem se gospodinu Gili Dekelu na želji da se ovaj projekat realizuje u Beogradu.”zaključio je Mali.

Foto: Promo/Right Foto: Promo/Right

Stambeno – poslovni kompleks Central Garden postaće nova oaza za život stanara svih generacija koja će oplemeniti stari duh Beograda.

 

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA