GDE ĆE VAM DUŠA: Dok se vojska davi spasavajući, oni se smeju i snimaju! (VIDEO)

 
  • 55

U potopljenoj Rakovici vojnik je pokušao da dođe do kamiona, dok ga je voda nosila. Za sve to vreme, nekoliko osoba posmatralo je ovu nemilu scenu iz potkrovlja potopljene kuće i umesto da pomognu, vikali su, smejali se i snimali vojnika u nevolji!

Na samo nekoliko kilometara od Beograda, u naselju Rakovica zabeleženi su stravični snimci poplave!

Sve je pod vodom, koja je gotovo potopila i višespratnice, automobili plivaju kao čamci, neki ljudi su evakuisani, dok su drugi ostali u svojim domovima, tačnije u potkrovljima kuća.

Međutim, dok se neki bore za živote i pozivaju u pomoć, drugi za to vreme sede, smeju se i snimaju mobilnim telefonom!

U potopljenoj Rakovici jedan vojnik je u manjem kamionu pokušao da dođe do većeg vojničkog kamiona, dok ga je voda nasumično nosila. Kad je video da s bujicom ne može da se izbori, napustio je vozilo i popeo se na krov, u istom momentu kad je voda došla do vrha njegovog kamiona.

Za sve to vreme, nekoliko osoba posmatralo je ovu nemilu scenu iz potkrovlja jedne polupotopljene kuće i umesto da pomognu, vikali su, smejali se i snimali vojnika u nevolji!

- Umesto da im pomognemo, mi snimamo telefonom - prokomentarisao je jedan od njih, ali pomoći, naravno, nije bilo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MiLi

    16. maj 2014 | 20:18

    Bravo Telegraf! Jedini novinari u Srbiji, koji objavljuju nesto pametno i koji nam daju jasnu sliku kakav smo mi narod. Ovo je jedna u nizu stavki koja nam govori koliko smo jadni, i koliko nemamo ni malo saosecanja sa ljudima koji su u nevolji. Bravo i za Vucica i njegovu humanost, veliki je to covek, da nas je vise takvih... :( Izdrzaces ti i ovo Srbijo. Bog je sa nama.

  • crna gora

    16. maj 2014 | 21:03

    Znas sta bih ti uradio majmune jedan kako te nije sramota, a udavio bih te u to jezero stoko jedna !! Kako te nije sramota da snimas telefonom i jos se smijes majmune, volio bih da mozes da procitas ovo.

  • шумадинац

    16. maj 2014 | 20:36

    Ови ваши назови новинари су трагични и покушавају да нас представе као лош народ.Сигурно нису могли да им помогну са крова куће а лепо се чује како му дају савете да изађе и примећују како би било боље да му помогну него да снимају.и ја сам јуче био у води до струка исељавао кућу и све време смо збијали шале тако нам лакше такав смо народ и такав ће мо остати без обзира што Ви и ваши европски послодавци покушавате и менталитет да нам промените

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA