APELACIONI SUD: Novo suđenje manekenu za silovanje

 
  • 1

- Činjenično stanje ne može se prihvatiti kao potpuno i pravilno utvrđeno - navodi se u odluci Apelacionog suda. Damjan Perović u pritvoru je proveo nešto više od godinu dana

Apelacioni sud ukinuo je presudu kojom je maneken Damjan Perović (30) oslobođen optužbi da je krajem juna 2011. godine silovao svoju prijateljicu B. M. (36), a osuđen na devet meseci zatvora zbog toga što je istoj devojci naneo lake telesne povrede i naložio da mu se ponovo sudi.

- Činjenično stanje ne može se prihvatiti kao potpuno i pravilno utvrđeno - navodi se u odluci Apelacionog suda. Damjan Perović u pritvoru je proveo nešto više od godinu dana.

Ukinutom presudom, bio je osuđen zbog toga što je u noći između 27. i 28. juna 2011. došao u stan oštećene i posle nekog vremena, posvađao se sa njom. B. M. tada je, kako je navedeno, nasrnula na njega posle čega je on dva puta ošamario.

Tokom suđenja B. M. ispričala je da je maneken brutalno silovao, kao i da joj je na glavu stavljao kesu. On, međutim, nije sporio da je bilo grubog seksualnog odnosa, ali je tvrdio da je sve bilo dobrovoljno.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anabela

    12. mart 2014 | 20:53

    Treba ga kastrirati,i rešen problem. Barem u današnje vreme možeš naći osobu za sex. Svi se nude na svakom koraku. Manijak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA