Lazarević na saslušanju zbog Šarića i Miše Banane

 
  • 8

Otpravnik poslova ambasade Srbije u Atini trebalo da bude saslušan povodom sumnji da je sarađivao sa pripadnicima grupe Darka Šarića

Otpravnik poslova ambasade Srbije u Atini Branko Lazarević bi trebalo da bude saslušan povodom sumnji da je sarađivao sa pripadnicima grupe Darka Šarića.

Lazarević, koji je tokom prethodnog mandata Vlade Srbije bio šef kabineta ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića treba da bude ispitan u Upravi kriminalističke policije, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal.

Saslušanje Lazarevića bilo je odloženo krajem januara zbog njegovih poslova u ambasadi Srbije u Atini.

Policija bi danas trebalo da ispita Lazarevića povodom indicija da je, ranije kontaktirao sa optuženim pripadnicima Šarićeve grupe i dostavljao informacije o merama praćenja i prisluškivanja koje se preduzimaju protiv njih.

Lazarević bi takođe trebalo da odgovori na pitanja da li se sastajao sa Šarićem - optuženim za šverc oko tri tone kokina iz Južne amerike u Zapadnu Evropu i za pranje para u Srbiji, kao i njegovim bliskim saradnikom Rodoljubom Radulovićem, zvanim Miša Banana, takođe optuženim za šverc kokaina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    19. februar 2014 | 09:03

    Meni sve ovo liči na jednu veliku nameštaljku raznih političara . Da je Dačić bilo šta hteo da sakrije , on bi to i sakrio . Ljudi pa on je premijer i ministar policije , da li ima logike da je on nešto znao i da je ta informacija procurela ?????

  • Odrila

    19. februar 2014 | 10:03

    Ne verujem ja da nas drzavni vrh ima ovakve pojedince i afere.Halo! Drzavni vrh! Nema sanse da smo takva hajducija od zemlje. Mislim na ono sto je implicirano u tekstu.

  • opanak

    19. februar 2014 | 09:46

    Jovana ne tresi zelene,to su igre koje ni ti ni ja ne mozemo da igramo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA