Vučić nosilac liste SNS "Budućnost u koju verujemo"

 
  • 55

- Na narodu je da kaže svoj sud i da li je zadovoljan našom marljivošću i radom, a sami znamo da možemo još više i bolje - rekao je Vučić na sednici Glavnog odbora stranke

Srpska napredna stranka predstavila je večeras parlamentarnu izbornu listu "Aleksandar Vučić - Budućost u koju verujemo", sa kojom izlazi na izbore 16. marta, a prvi na listi je lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

Vučić je novinarima nakon sednice Glavnog odbora stranke rekao da je namera naprednjaka da vode pozitivnu kampanju i da političke protivnike pobede poštenom i odgovornom politikom.

- Na narodu je da kaže svoj sud i da li je zadovoljan našom marljivošću i radom, a sami znamo da možemo još više i bolje - rekao je Vučić i dodao da će političku konkurenciju poštovati i da se prema njima neće ponašati "onako kako su se oni u prošlosti ponašali prema nama ali ni onako kako su se ponašali u prethodnih 48 sati".

Vučih očekuje da SNs već večeras prikupi 12.000 potpisa potrebnih za registraciju liste kao i da dobije podršku imlion i po birača.

Na listi SNS će osim naprednjaka biti i predstavnici Socijaldemokratske partije Srbije, Nove Srbije, Srpskog pokreta obnove i Pokreta socijalista.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Zivanovic

    3. februar 2014 | 20:59

    Sefe ako bude izborna kampanja kao sto smo ja i mira radili u direktoratu civilnog vazduhoplovstva republike srbije od tog posla nema nista bice totalni javasluk!

  • Tomić Dalibor

    3. februar 2014 | 21:32

    Samo napred Vucicu...narod je uz tebe!!!

  • Aco Su

    3. februar 2014 | 22:23

    Svaka čast za dosad urađen posao. Vučiću sva podrška da čovek završi započeto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA