EPS: Na račune se žalilo 30.000 ljudi

Dirktor EPS snadbevanja i distribucija Željko Marković rekao je da se do kraja meseca očekuje još oko 6.000 reklamacija, tako da će se približiti cifri od jedan odsto reklamiranih računa u odnosu na broj izdatih

  • 9

Dirktor EPS snadbevanja i distribucija Željko Marković izjavio je danas da je do sada pristiglo 31.000 reklamacija na decembarske račune za struju.

Marković je za RTS rekao da se do kraja meseca očekuje još oko 6.000 reklamacija, tako da će se približiti cifri od jedan odsto reklamiranih računa u odnosu na broj izdatih računa.

- Nisu sve reklamacije opravdane, ali oko 70 do 80 odsto reklamacija se uspostavi kao oravdane - rekao je Marković i dodao da su preduzete organizacione mere i da može da garantuje da će računi ubuduće biti ispravni.

Upitan da li potrošaći koji su uložili žalbu, a nisu platili račun mogu ostvariti popust od pet odsto, Marković je rekao da popust mogu ostvariti samo oni potrošači za koje se ispostavi da je račun neispravan i da je reklamacija uvažena.

Oni kupci koji su reklamirali račun, a nije bilo opravdano, Marković kaže da neće imati pravo na popust.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne volim politiku

    27. januar 2014 | 09:53

    Na tu cifru dodajte još najmanje trećinu, nas koji nismo mogli da odemo do EPS-a da podnesemo žalbu, još uvek. Ima nas...

  • Niko bitan™

    27. januar 2014 | 10:34

    U normalnoj drzavi, kad poskupi struja, voda, naftni derivati, narod poludi i izadju svi na ulice! Kod nas izgleda sto nas vise trpaju nama lepse! Pa ovakve i treba j***** da nas sto vise ima!

  • katarina

    27. januar 2014 | 10:46

    Ima nas mnogo vise nego se nismo zalili. ..treba izdvojiti ceo dan da stojis u redu ....pa kazes sebi pametniji popusta i odes i platis...sramota !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA