NASLEDNIK NA POMOLU: Zatrudnela ljubavnica francuskog predsednika?

 
  • 0

- Ja razumem vaša pitanja, ali nadam se da ćete i vi razumeti moj odgovor. Svako u životu može naići na poteškoće i ovo su veoma bolni momenti. Ali moj princip je da su lične afere intimna stvar i svako treba da poštuje tuđu privatnost - izjavio je Oland

Na Tviter profilu francuskog portala Le Reel pojavila se još uvek nepotvrđena informacija da je glumica Žili Geje (41), ljubavnica predsednika Francuske, Fransoe Olanda, u četvrtom mesecu trudnoće, a kao izvor informacije naveden je novinar francuskog televizijskog kanala M6.

Ova informacija još uvek nije demantovana, a ukoliko se potvrdi da je tačna, to bi razjasnilo zašto je na pres konferenciji predsednik izbegavao da odgovara na pitanja u vezi sa ovom aferom.

- Ja razumem vaša pitanja, ali nadam se da ćete i vi razumeti moj odgovor. Svako u životu može naići na poteškoće i ovo su veoma bolni momenti. Ali moj princip je da su lične afere intimna stvar i svako treba da poštuje tuđu privatnost - izjavio je Oland na konferenciji na kojoj je prisustvovalo 600 novinara.

Predsednik je dodao i da će na sva nerazjašnjena pitanja odgovoriti pre posete američkom predsedničkom paru, Mišel i Baraku Obami, 11. februara.

Očekuje se da se uskoro razotkrije da li će Olandu prilikom ove posete pratnja biti trenutna prva dana Francuske, Valeri Trirveler, koja se trenutno nalazi u bolnici nakon šoka od saznanja da Oland ima ljubavnicu, ili će popularna francuska glumica zauzeti njeno mesto.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA