Uhapšeni dileri sa spiska Udruženja Sveti Sava!

 
  • 10

U Lazarevcu su juče uhapšeni Bojan Đurić Đura i Miroslav Savić Mire u stanu u kom su prodavali drogu. Kod njih su pronađeni heroin i tablete trodon, koje su prodavali dvojici narkomana

U Lazarevcu su juče uhapšeni Bojan Đurić Đura i Miroslav Savić Mire u stanu u kom su prodavali drogu, piše Blic.

Kod njih su pronađeni heroin i tablete trodon, koje su prodavali dvojici narkomana.

Obojica dilera su na spisku Udruženja "Sveti Sava", a Savić je već pušten na slobodu jer je svu krivicu na sebe preuzeo Đurić.

- Čekali smo kupce heroina kod kojih ćemo moći da pronađemo narkotik. Kada su dvojica izašla iz kuće u kojoj su bili Đurić i Savić, iskočili smo iz zasede, legitimisali ih i pronašli heroin. Oni su nam odali u kojim novčanicama su platili drogu, gde je u kući kriju i sve je bilo spremno za galvni deo akcije - navodi izvor Blica iz policije.

Prilikom saslušanja u policijskoj stanici, Bojan Đurić je svu krivicu preuzeo na sebe i rekao da Miroslav Savić nikakve veze sa drogom nema. Đurić je zadržan u pritvoru, dok je Savić pušten na slobodu.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

 

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos Pariz

    30. novembar 2013 | 05:55

    Kakvu policiju Srbija ima. Kad je jedno udruzenje trebalo da im suflira ko su dileri. E moj ministre Dacicu. A ostavke nigde. Niko nista ne odgovara. A tek u Nisu Zandarm upucava zandarma zbog droge. I opet nista. Sve u svemu. Isto sranje pardon stanje od kako imamo istog ministra policije vec 6 godina. Vreme je da se NESTO PROMENI. NA NOVE IZBORE

  • Klop

    30. novembar 2013 | 02:26

    Probudimo se narode! Vidite da je mnogo toga u nasim rukama !

  • Thrylos

    30. novembar 2013 | 01:29

    Ovaj drugi pusten, on je tu samo izigravao dvorsku ludu.. ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA