Obeležavanje 40 dana od smrti Frimermana

U ponedeljak, 2. septembra, prijatelji i porodica pokojnog Fedora, kao i veliki broj građana, zapaliće sveće na mestu gde je mladić ubijen

  • 2

Porodica i prijatelji Fedora Frimermana, kao i veliki broj građana, obeležiće u ponedeljak, 2. septembra, u 19.30 časova 40 dana od njegove tragične smrti paljenjem sveća ispred splava "Saund", na mestu gde je mladića obezbeđenje pretuklo do smrti.

- Zahvaljujemo se svima na dosadašnjoj podršci da se ova tragedija ne zataška. Napori koje svi ulažemo su sa ciljem da se identifikuju i osude krivci i ovakva tragedija više nikada ne ponovi - rekla je porodica Frimerman za Telegraf.

Fedora Frimermana je u noći između 25. i 26. jula nasmrt pretuklo dvadesetak radnika obezbeđenja splavova pored Starog savskog mosta. Pre toga je sa dva prijatelja bio gost splava "Saund".

Fedor je sahranjen na Novom groblju 29. jula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    30. avgust 2013 | 13:01

    Zao mo je sto u nasij zemlji ne postoji smtna kazna i sto se zakon ne sprovidu u adekvatnoj meri, visili bi svi oni meni za primer drugima ispred istog splava.

  • james 6

    30. avgust 2013 | 14:31

    I sta je se desilo sa obezbedjenjem? Za ovo niko ne odgovara,jer zivimo u sje*anoj zemlji gde zakon ne postoji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA