U Kotor uplovio brod sa 2.400 gejeva! (FOTO)

 
  • 39

- Šetaju u parovima po Kotoru, ima i mešanih crnačko-belačkih parova. Vidi se pojačano prisustvo policije. Pripadnici inrterventne su na svakom ćošku u Kotoru, ali za sada nema incidenata - kaže za Telegraf meštanka

U kotorsku luku uplovio je kruzer "Selebriti Siluet" kompanije "Atlantis", na kojem se nalazi 2.456 pripadnika LGBT populacije i 1.225 članova posade. Poučeni iskustvom s nedavno održane gej parade u Budvi, na ulicama crnogorskog grada nalazi se veliki broj pripadnika policije kako bi sprečili eventualne incidente.

- Šetaju u parovima po Kotoru, ima i mešanih crnačko-belačkih parova. Vidi se pojačano prisustvo policije. Pripadnici inrterventne brigade su na svakom ćošku u Kotoru, ali za sada nema incidenata. Brod izgleda jako luksuzno - kaže za naš portal jedna Kotoranka.

Direktor "AD Luka Kotor" Vasilije Kusovac rekao je da su putnici ovog broda dobrodošli u taj grad, a njihov transfer na obalu realizovan je u skladu s uobičajenom procedurom. Kruzer je krenuo na put od Venecije do Rima, preko Hrvatske, Grčke, Crne Gore i Korzike.

Na sajtu "Atlantisa" navodi se da je reč o redefinisanju iskustva krstarenja morem i i da je "gej kruz" turističko krstarenje Mediteranom namenjeno, pre svega, gostima homoseksualne orijentacije iz Evrope, Brazila i Australije.

Brod u floti renomirane kompanije "Selebriti kruzis" pun je detalja i pleni pažnju na svakom koraku. Na poslednjem petnaestom spratu nalazi se engleski travnjak, na kojem su bungalovi u kojima se može uživati u miru, ali i otvoreni gril restoran gde gosti sa kuvarom mogu da izaberu meso i da sami sebi pripreme obrok po želji.

Kako je planirano, "Selebriti Siluet" je u Kotorsku luku došao iz Dubrovnika, a iz Kotora će isploviti danas u 18 sati.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivkarik

    26. avgust 2013 | 13:45

    Svako zivi kako hoce u svoja cetiri zida. Nemaju pravo da pokazuju svoju intimu na javnim mestima. Kako mi je mrsko gledati momka i devojku kako se lizu,stiskaju,drpaju isto tako mi je mrsko gledati gejeve. Nista protiv nemam, samo malo kulture i pristojnosti molim.

  • DexBiket

    26. avgust 2013 | 13:45

    sad ce svi guzice uza zid

  • Bojan

    26. avgust 2013 | 13:49

    Чувајте се браћо Црногорци! Шетајте се у паровима да вас ненападну ове фурунђије!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA