MONSTRUM IZ KRALJEVA: Bio sam presrećan kad sam ubio Panteliće!

 
  • 8

Milomir Stefanović, koji je osumnjičen za ubistvo bračnog para u Ribnici kod Kraljeva, izjavio je pred istražnim sudijom da je, uz pištolj, poneo i nož "kako bi mogao da ih overi ako prežive"

Milomir Stefanović, koji je u Ribnici kod Kraljeva počinio dvostruko ubistvo, izjavio je pred istražnim sudijom da je bio presrećan kad je čuo da je Rastko Pantelić mrtav.

Stefanović, kome je istražni sudija Višeg suda u Kraljevu juče odredio pritvor do 30 dana, rekao je da ga je "samo Bog pogledao tog dana, jer je u dvorištu ugledao i Rastkovu ženu, pošto se ne bi zadovoljio da ubije samo njega".

- Napunio sam šaržer i poneo rezervni, ali i nož, kako bih mogao da ih overim u slučaju da prežive. Video sam mu u očima da je gotov. Bio sam presrećan kada sam kasnije čuo da je mrtav. Moj zadatak je ispunjen - rekao je Stefanović sudiji.

Kako piše "Blic", policiji je Stefanović ispričao i da je pre dva meseca hteo da ubije Pantelića u parku kod zgrade suda u Kraljevu. Ali odustao je jer je hteo da ubije i sudiju.

Pre trideset godina, još dok je radio kao mesar u državnoj klanici u selu Ratina, kod Kraljeva, Stefanović je posle jedne prepirke odgrizao deo nosa suprugi koja je, takođe, radila u klanici, prenosi beogradski list.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic – Nenad Božović)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D D

    23. avgust 2013 | 09:36

    ovaj bolid je izgleda tesko oboleo od rada u mesari , poludeo od gledanja u krv i meso ! vratiti smrtnu kaznu i ovog na vesala

  • Zbunjen

    23. avgust 2013 | 09:06

    Ovaj ili je lud, ili mu je taj naneo toliko zla da je skroz pukao...

  • Jana

    23. avgust 2013 | 09:46

    Pritvor, pa ga proglase psihijatrijskim slučajem i to je to. Odneo je dva života, a deca koja su gledala kako im ubija baku i deku će imati ceo život traume! Žalosno je što takve osobe šetaju ulicama, i ne leče se adekvatno. Tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA