TELEGRAF U ĆELIJI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Voli da švrlja po zidovima i klupama! (FOTO)

 
  • 14

Jednu od klupa u blizini svoje ćelije, u kojoj osim kreveta, ormarića, novog mokrog čvora i plazma televizora nema ničeg drugog, Golubović "ukrasio" svojim potpisom

Kristijan Golubović u Centralnom zatvoru čeka presudu, a tokom boravka u CZ-u ekipa Telegrafa zavirila je iza rešetaka gde su boravili Legija, Mišković, Joca Amsterdam i drugi, a zatekli smo i nekoliko predmeta s Kristijanovim potpisom.

Kako smo se uverili, Golubović voli da švrlja po predmetima, pa je tako jednu od klupa u blizini svoje ćelije, u kojoj osim kreveta, ormarića, novog mokrog čvora i plazma televizora nema ničeg drugog, "ukrasio" svojim potpisom.

Prema tvrdnjama Tužilaštva, Kristijan Golubović je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kad je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina. Kristijan je posle spektakularnog hapšenja ispred Crkve Svetog Marka u pritvoru od 16. januara 2010.

Kristijan je negirao da je dilovao drogu u crkvi.

- Iz Crkve Svetog Marka sam 1998. otišao na Kosovo i vratio se u komi. Nisam ni znao kako se trguje drogom, u zatvoru sam saznao kako to rade profesionalci. Tamo sam završio fakultet života - ispričao je Golubović na suđenju.

Zbog sumnji da je hteo da beži, suđenje je nastavljeno u Centralnom zatvoru. Milanka Golubović, majka Kristijana Golubovića, požalila se na loš tretman koji njen sin ima.

- Suđenje mom sinu podseća na cirkus. U njegovoj pratnji je po desetak specijalaca s "fantomkama", zatamnjeni džipovi s rotacijama, blokiraju se ulice i pravi se akcioni film. Sve zbog nekakve promocije suđenja i kazne koja bi trebalo da se izrekne. Podozrevam da će ga sudija osuditi na drakonsku kaznu, a spekuliše se da će biti osuđen na 14 godina, što je van pameti. Za tolikim obezbeđenjem i publicitetom nema nikakve potrebe. Strašno je šta se sve piše i izmišlja u medijima – ističe Milanka Golubović.

Tokom ekskluzivnog intervjuisanja Kristijana Golubovića u zatvoru, on je tvrdio da je "nekontrolisano human". Takođe, istakao je da je često predmet šala stražara i robijaša.

- Zezaju me stražari i robijaši da sam mladunče King Konga koje je upalo u kazan sa supernapitkom koji koriste Asteriks i Obeliks - kaže Golubović.

Podsetimo, Apelacioni sud potvrdio je deo presude kojom je Kristijan osuđen za nedozvoljeno držanje oružja i pravosnažno ga osudio na dve godine i tri meseca zatvora, dok je za drogu naložio novo suđenje, navodeći da "prvostepeni sud nije dao kompletnu i detaljnu analizu dokaza".

Pre nekoliko dana Kristijan Golubović je nokautirao Mila Đuraškovića, vlasnika "Nibens grupe".

(Telegraf.rs)

Video: Bejbi Lazanja: I dalje sam samo klinac iz Umaga, bitno mi da imam za vodu i struju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    30. jul 2013 | 23:11

    Zar u ovoj zemlji Ne postoji niko pametniji koga možete da obidjete, recimo u pozorištu, biblioteci, fakultetu nego ovo čudo

  • Vlada

    31. jul 2013 | 00:08

    Pokusava da se potpise ali mu slabo ide...

  • prave vrednosti

    31. jul 2013 | 00:42

    strasno kome se pridaje tolika medijska paznja...takve treba zatvoriti u rupu da ih Bog zaboravi...pisite malo o kulturi,nekoj velilkoj licnosti Srbije poput Tesle itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA