U borbi protiv korupcije uhapšen član SNS

 
  • 4

Miloš Milovančević je bio u vozilu s jednom ženskom osobom s kojom je krenuo na jug, ali je na granici zaustavljen i vraćen u Niš. Privedena je i Milena V, poznata niška novinarka

Potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Miloš Milovančević (35), osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja "tešku" tri i po miliona dinara, uhapšen je na graničnom prelazu Preševo, prilikom pokušaja da napusti zemlju, saznaje Telegraf.rs!

- On je bio u vozilu s jednom ženskom osobom s kojom je krenuo u Grčku, ali je na granici zaustavljen i vraćen u Niš. U večernjim časovima je prebačen do niške Policijske uprave, gde su privedene i ostale osumnjičene. Svi su saslušani u prisustvu branilaca i javnog tužioca i negirali su delo. Nakon saslušanja im je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će s krivičnom prijavom biti privedeni istražnom sudiji. Novac koji je prisvojio potrošio je na za sada neutvrđen način - kažu naši sagovornici iz istrage.

Podsetimo, policijska uprava Niša uhapsila je Milovančevića, aktuelnog potpredsednika GO SNS, i Lelicu Kostić, odbornika naprednjaka u Skupštini opštine Niš, zbog zloupotrebe službenog položaja. Privedene su i Tanja M. (42) i Milena V. (55) zbog osnovane sumnje da su izvršile krivično delo zloupotrebe službenog položaja pomaganjem.

Milena V. je vlasnik agencije "NLPRO" i dugogodišnji niški novinar kojim se ova agencija obavezala da uradi Plan strataegije razvoja GO "Crveni Krst" i koja je pomagala Milovančeviću prilikom bekstva.

(D. K.)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajka

    25. jul 2013 | 16:49

    Sitna riba ..sta s onim koji su "teski' milione evra

  • ivan

    25. jul 2013 | 16:58

    Bravo Vučiću, bravo i za Niški SNS, sve pohvale za g-dina Perišića imaćete apsolutnu vlast u Nišu definitivno!!!

  • dacca

    25. jul 2013 | 18:19

    Bezis p...o?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA