Morsijeve pristalice bacaju mladića sa zgrade (VIDEO)

 
  • 6

Pristalice smenjenog egipatskog predsednka Mohameda Morsija bacile su tinejdžera sa krova jedne zgrade u Aleksandriji, a potom su ga tukle do smrti

Monstruozan zločin dogodio se u Egiptu tokom nasilnih protesta kada su pristalice svrgnutog predsednika Mohameda Morsija bacile sa krova  Hamada Badra (19), a zatim ga tukli do smrti! Snimak stravičnog ubistva iz Aleksandrije okačen je na Jutjub, a na njemu se vidi da je jedan od ubica nosio zastavu Al Kaide!

- Hamad Badr i njegova tri prijatelja slavili su svrgavanje predsednika Morsija, kada su naleteli na grupu pristalica bivšeg predsednika - rekao je otac ubijenog dečaka Mohammad Bad.

Na videu, koji je verovatno snimljen mobilnim telefonom sa zgrade preko puta, vide se četiri tinejdžera kako beže na nekoliko metara visoku betonsku strukturu. Rulja ih je potom okružula, gađala kamenjem i pokušala da ih se dočepa. Ubrzo nakon toga, dva mladića bačena su sa betonske strukture te divljački pretučeni.

- Moje dete koje su bacili pa mu unakazili telo imao je samo 19 godina i četiri dana. Njegova jedina krivica bila je što je slavio svrgavanje Morsija - rekao je otac ubijenog.

Da se situacija u Egiptu ne smiruje pokazuje i zločin koji se jutros dogodio u Kairu, kada su ubijena 42 pripadnika Muslimanske braće.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor Dailymail.co.uk)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djezo

    8. jul 2013 | 21:19

    izbit ce rat 1000% samo zbog gluposti musliman sam al mi smo najgora nacija.

  • Blagoje

    8. jul 2013 | 20:48

    Stoka,šta drugo da se kaže!!!

  • Sasko

    8. jul 2013 | 23:05

    Tako su muslimani radili 92 u Sarajevu bacali srbe sa zgrada I uzivali u njihovom padu.Islam nikad miran nece biti dok se ne iskoreni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA