OSUMNJIČENA ZA KRAĐU TESTOVA: Pijem bensedine, ne izlazim iz kuće!

 
  • 14

Zorica M., radnica štamparije "Službenog glasnika", osumnjičena u aferi "mala matura", šokirana zbog svega danima ne izlazi iz kuće, komšije ogorčene što je ministar Obradović svalio svu krivicu na nju

Radnica štamparije koja je osumnjičena da je ukrala testove za malu maturu živi u kući sa sinom i ćerkom, pala je u depresiju, a prijatelji i komšije ne mogu da poveruju da je celokupna krivica svaljena samo na nju.

Zorica M., radnica štamparije "Službenog glasnika", osumnjičena u aferi "mala matura", danima ne izlazi iz kuće, pije "bensedine", a komšije su ogorčene što je ministar Žarko Obradović svalio svu krivicu na nju.

Zbog situacije u kojoj se nalazi, a tako su joj savetovali i policija i advokati, nije bila raspoložena da razgovara sa novinarima. Komšije o Zorici imaju samo reči hvale. Kažu da su bili zaprepašćeni kada su čuli da je ona osumnjičena za krađu testova.

- Zar ona? Ne verujem, bilo je sve što sam pomislila kada sam čula. Tako nešto uopšte ne ide uz nju. Da li je moguće da je samo ona kriva za krah mature? Važno je da je ministar Obradović našao glavnog krivca i da on nije odgovoran - priča komšinica Zorice M.

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je juče da će ministar prosvete Žarko Obradović biti promenjen ukoliko je kriv za aferu u vezi s malom maturom, a ako smatra da treba iz političkih razloga da se povuče - to će i učiniti.

Zoričin blizak prijatelj kaže za "Naše novine" da je Zorica upala u depresiju i da danima uzima tablete za smirenje.

- Zorica je poznata kao vredan i pošten radnik i požrtvovana majka. Čak je i sina nameravala da zaposli u "Službenom glasniku". Čuo sam da je nešto potpisala policiji, ali šta, ne znam. Povukla se u sebe i jedva s decom komunicira. Rekla je da je ubija afera sa testovima - kaže blizak prijatelj.

Zorica M. tereti se da je primerke testova ukrala između 5. i 12. juna, i to tako što je nakon što tekstovi stignu u štampariju, ona "ocenjivala" da su škart, a potom je uzimala po primerak svakog testa i odnosila ga u prostoriju koja nije bila pokrivena kamerama.

Podsetimo, juče je održana tajna gej parada u centru Beograda na kojoj su homoseksualci tražili smenu ministra Žarka Obradovića.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aha

    28. jun 2013 | 14:08

    nije samo ona kriva nego i kafe kuvarica, portir i kurir. To su uglavnom najveci kriminalci u svim firmama. Nece valjda da odgovaraju direktori, ministri....

  • Siniša

    28. jun 2013 | 14:46

    A kako je dotična to mislial da zaposli i sina u "Službenom Glasniku"!?!?!? Pa jel koj to deda ostavio u amanet?

  • Cash

    28. jun 2013 | 14:38

    Sad' se oteže, a kad' je uzimala pare nije bila gadljiva i u depresiji? Sve ispitati, otkriti i najstrože kazniti, da malo kome padne napamet da išta slično pokuša!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA