Radnica testove iznela u grudnjaku

 
  • 25

Radnica "Službenog glasnika" Zorica M. je testove za malu maturu stavljala u brushalter i na taj način je uspela da ih neopaženo iznese iz štamparije

Zorica M. radnica štamparije "Službeni glasnik", uhapšena je zbog sumnje da je iznela komplet originalnog testa iz srpskog jezika i matematike za polaganje male mature, potvrdio je juče ministar policije Ivica Dačić.

- Zorica M. je godinama bila zaposlena u "Službenom glasniku", u kojem su se štampali maturski testovi. Na to mesto došla je u vreme dok je na čelu države bila Demokratska stranka. Tokom svog službovanja otkrila je da jedna prostorija u štampariji nije obezbeđena kamerama za video- nadzor - kaže izvor "Kurira".

Zorica M. je kako se pretpostavlja testove ukrala između 5. i 12. juna.

- Kad bi testovi stigli u štampariju, Zorica M. je govorila da su škart. Potom je uzimala po primerak svakog testa i odnosila ga u prostoriju koja nije bila pokrivena kamerama. Tamo bi testove za malu maturu stavljala u brushalter i na taj način je uspela da ih neopaženo iznese iz štamparije - kaže izvor.

Zorica M. je ukradene testove prodavala u više škola na teritoriji opštine Palilula, a izvor tvrdi da je na saslušanju priznala krivično delo koje joj se stavlja na teret. 

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    23. jun 2013 | 01:42

    "Na to mesto je dosla dok je na čelu države bila Demokratska stranka" Hajde ne jedite g. nego Obradoviću da podneseš ostavku.Šta me zabole kad je ona došla,ovaj skandal je izbio dok si ti ministar prosvete.Obraz ti je kao djon.

  • Ahahah

    23. jun 2013 | 01:04

    Ahahahha! Odavno nisam citao bolji krimic.... ccc... Ali, radi jos iz vremena DS-a... Kraljevi!

  • Antihrist

    23. jun 2013 | 00:30

    E, čim je izvor Kurir onda je sve jasno. Kakva glupost. Smenite Obradovića!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA