NIK VUJIČIĆ: Pustite Saška da se brani sa slobode!

- Saško je veliki čovek, dobrog srca. Svakodnevno se duhovno molim za njega i njegovu porodicu. Molim se i za čoveka koji je pokušao da ga opljačka - poručio je Nik Vujičić

  • 18

Nik Vujičić, jedan od najpoznatijih svetskih govornika, apeluje da se Saško Bogeski, čovek koji je u pritvoru pod sumnjom da je u svom stanu u beogradskoj Zmajevačkoj ulici 21. maja ubio provalnika Vladimira Manića.

- Saško je veliki čovek, dobrog srca. Svakodnevno se duhovno molim za njega i njegovu porodicu. Molim se i za čoveka koji je pokušao da ga opljačka, pa je nastradao. Tražim da pustite Saška iz pritvora! - kaže Vujičić.

On navodi da je Saška upoznao 2007. kada je prvi put neformalno poestio Beograd. Od tada smo u stalnom kontaktu i pomogao mi je u organizaciji dolaska u Srbiju 2012. kada sam održao tri velika govora. On danas ima moju punu podršku - kaže Vujičić.

Potpisnici onlajn peticije na sajtu peticije 24.com oborili su svetski rekord u prikupljanju potpisa o oslobađanju Bogeskog koji je nožem usmrtio provalnika Manića, protiv koga je policija do sada podnela krivične prijave za više od 50 počinjenih krivičnih dela.

U javnosti je zbog ovog slučaja pokrenuta javna debata, a podršku Bogeskom, pored desetine hiljada ljudi, pružili su i pojedini političari i političke stranke. Najavljeno je i potpisivanje peticija u svim većim gradovima Srbije, koje će početi danas.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gojko

    5. jun 2013 | 00:27

    Sloboda. Jer svi smo mi Saško.

  • Bunar

    5. jun 2013 | 07:02

    SLOBODA SLOBODA SLOBODA OVO SE MOGLO DESITI BILO KOME POTPIŠI PETICIJU ŠIRI DALJE SLOBODA SLOBODA SLOBODA

  • Neverovatno

    5. jun 2013 | 07:44

    Nemam pistolj al udarilla bi ga oklagijom il vazom ne bi ustao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA