PREPORUKA IZ VULKANA: Kako da nađete novu ljubav i počnete život iz početka

 
  • 1

Poznata beogradska izdavačka kuća predlaže čitateljkama roman iz kojeg će saznati da li je moguće nakon teškog raskida pronaći novu ljubav i početi život iz početka

Izdavačka kuća "Vulkan" predlaže čitateljkama novi roman Aleksandre Poter "Luda ljubav", koji se bavi večitim ženskim ljubavnim dilemama.

Glavna junakinja Frenki je savršeno srećna. Srećna je sa svojim dečkom Hjuom, agentom za nekretnine, i prezadovoljna što joj je karijera konačno u usponu.

Srećnom je čini i njen stan i dve mačke, Fred i Džindžer. Sve dok joj Hju ne kaže da on baš i nije - srećan. Treba mu prostora. Prostora u kom, očigledno Frenki ne treba da bude.

Odjednom, Frenki je potpuno očajna. Još kada na poslu dobije otkaz, njen život postaje prava noćna mora. Sve je toliko loše da je jedino rešenje da napusti sve i pobegne. A, koje mesto je bolje za zaboravljanje briga od Los Anđelesa?

Tamo njena drugarica Rita nastoji da se ostvari kao glumica, a Dorijan živi na spratu i uvek je tu da je zabavi kada joj treba društvo. Na kraju, možda će u svom srcu uspeti da pronađe i mesto za Rajlija, šarmantnog zavodnika, koji bi mogao da joj pokaže šta stvarno znači biti ludo zaljubljen.

(Telegraf.rs)

Video: Od novembra počinje skrining karcinoma pluća, pulmolog otkriva ko je u riziku i zašto treba da dođe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ducker

    4. jun 2013 | 16:12

    Knjigu sam citala. Knjiga je zaista dobra,naravno za one koji vole taj zanr.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA