MOŠA: Novinari i Predrag Danilović čekali Stanišića i Frenkija na aerodromu, dočekali Željka Mitrovića!

Bivši načelnik SDB i komandant JSO vladinim avionom stigli u Beograd, ali odmah helikopterom prebačeni negde kako bi izbegli novinare, pred koje je izašao zbunjeni vlasnik "Pinka"

  • 7

Bivši načelnik Službe državne bezbednosti Jovica Stanišić i komandant Jedinice za specijalne operacije te službe Franko Simatović stigli su na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu nešto posle 11 časova!

Međutim, do bliskog susreta s novinarima nije došlo, jer su Stanišić i Simatović odmah helikopterom, pravo s piste, prebačeni na nepoznato mesto!

Oni su avionom Vlade Srbije jutros krenuli s aerodroma u Roterdamu, a na aerodromu u Beogradu dočekao ih je predsednik KK Partizan Predrag Danilović. Zanimljivo je da je Danilović imao umotan prst leve ruke, posle nedavnog sukoba s prijateljem u kafani.

Međutim, pošto su Stanišić i Simatović otišli ranije, Danilović se vrlo brzo pokupio i s prijateljima napustio aerodrom.

Dodatnu zabunu na aerodromu izazvali su blindirani džipovi, za koje se mislilo da su poslati po dojučerašnje haške sužnje. Ipak, na kraju se ispostavilo da vozila zapravo čekaju vlasnika "Pinka" Željka Mitrovića, koji se vrlo brzo, zbunjen "odborom za doček", pojavio na izlaznom terminalu "Nikole Tesle".

Bivši čelnici Službe državne bezbednosti, koje je Tribunal u Hagu oslobodio krivice za zločine nad nesrbima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, u pritvoru su proveli deset godina, koliko je trajao prvostepeni postupak protiv njih.

Tribunal je presudio da Stanišić i Simatović nisu odgovorni za usmeravanje, organizovanje, opremanje, obučavanje, naoružavanje i finansiranje jedinica državne bezbednosti Srbije, koje su, kako se navodi u optužnici, ubijale, progonile i deportovale civile Hrvate, bosanske muslimane, bosanske Hrvate i druge nesrbe iz BiH i Hrvatske od 1991. do 1995. godine.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    31. maj 2013 | 13:00

    Danilovic? Ne prestaje da mafija pod stare dane?

  • Jeca

    31. maj 2013 | 13:22

    Šta mislite što je partizan toliko dominantan. Pa imao veze sa podzemljem: Jovića Stanišić, Kristijan Golubović, Fali Ramadani, Mirko Marjanović, Bane Ružić, Predrag Danilović, Duško Vujošević, Bris Taton, Ivica i Marica...

  • Veljko

    31. maj 2013 | 14:04

    Ovaj Danilović izgledao kao klasičan diler. Trenerka, patike i Range Rover...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA