MAJSTORE, SVAKA ČAST: Rodžer Voters iz Pink Flojda želi da upozna ratne vojne invalide Srbije! (VIDEO)

 
  • 3

I sam Voters je izgubio oca u Drugom svetskom ratu, tako da je na turneji posebna pažnja usmerena na ratne veterane, kao i na ukazivanje počasti svima koji su dali svoj život u ratnim sukobima

Koosnivač kultnog benda Pink Flojd Rodžer Voters, koji će sa svojom produkcijom "The Wall" nastupiti u Beogradu 1. septembra, izrazio je želju da se u Srbiji upozna s ratnim vojnim invalidima!

I sam Voters je izgubio oca u Drugom svetskom ratu, tako da je na turneji posebna pažnja usmerena na ratne veterane, kao i na ukazivanje počasti svima koji su dali svoj život u ratnim sukobima.

Poziv Rodžera Votersa za slanje fotografija i ličnih detalja o voljenim osobama koje ste izgubili u ratnim sukobima usmeren je i publici u Srbiji.

- "Fallen Loved Ones" je moja molba da mi pošaljete fotografiju i lične podatke o vašim voljenim osobama koje ste izgubili u ratu - poručio je Voters.

- Fotografije i detalji o vašim voljenim osobama naći će se pored fotografije mog oca Erika na koncertu "The Wall" kao čin uspomene. "Fallen Loved One" ne mora da bude vojnik. Pogibija civila je jednaka, ako ne čak i mučnija. Upućujem vam ovu molbu u skladu s mojim verovanjem da je mnoštvo tragičnih stradanja ljudskih života moglo biti izbegnuto - dodao je Voters.

"The Wall" je vrhunska produkcija koja prevazilazi sve do sada viđeno. Dosad je prikazana 192 puta širom sveta pred više od 3,3 miliona obožavalaca, čime se našla među najuspešnijim turnejama u istoriji roka.

Ulaznice za ovaj muzičko-scenski spektakl koji će se održati 1. septembra na Ušću u prodaji su po cenama od 4.500 dinara za parter, za fan pit 5.500, a za tribine 7.500 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, TC „Ušće“, karte se mogu kupiti i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boleee

    14. maj 2013 | 17:54

    Dobro je Pasha kada ti znas ko je zlocinac. Ajde u Tursku pa komentarisi njih jeb... te oni!

  • Pasha

    14. maj 2013 | 14:55

    Mislite na Ratne Vojne Zločince

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA