AMERICANA NIGHT: Američki rok i folk u Domu omladine (VIDEO)

 
  • 1

Na jednodevnom festivalu "Americana Night" u Domu omladine bendovi će svirati američki rok i folk u formi "back to back" - svakog trenutka na bini će biti dva izvođača koja će uz razgovor sa publikom svirati svoje pesme

Jednodnevni festival "Americana Night", na kojem će nastupiti četiri izvođača koja u svom muzičkom izrazu na originalan način tumače bogato američko nasleđe rok i folk muzike, održaće se 24. maja u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

Na ovom malo netipično za naše prilike organizovanom događaju, sviraće reprezentativni novi domaći izvođači Stray Dogg, Wooden Ambulance, On Tour i Ana Ćurčin.

Zanimljivo je da će bendovi svirati u formi "back to back" - svakog trenutka na bini će biti postavka za dva izvođača, koji će uz razgovor sa publikom svirati naizmenično svoje pesme.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 500 dinara u pretprodaji od 8. maja, u prodavnici ploča Pinball Wizard (TC Eurocentar, Makedonska 30, lokal 15) i na blagajni Doma omladine. Na dan koncerta cena ulaznice će iznositi 700 dinara.

Broj ulaznica je ograničen s obzirom na to da će se ovom prilikom u Velikoj sali nalaziti sedišta.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Radeta Šerbedžije sa orkestrom Zapadni kolodvor u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA