Ubici ispadali meci u operacionoj sali!

 
  • 7

Bogdanović, koji je ubio 13 ljudi na spavanju u Velikoj Ivanči, u Urgentni centar dovezen s prostrelnom ranom na glavi i nalazi se u izuzetno kritičnom stanju, dok je njegova supruga, kojoj je pucao u glavu i vrat, u nešto boljem stanju nego jutros

Ljubiši Bogdanoviću (60), koji je jutros ubio 13 ljudi, a potom pucao sebi u glavu, po prijemu u Urgentni centar ispadali su meci iz džepova, dok su se lekari borili za njegov život, prenosi "Kurir".

Bogdanović je u Urgentni centar dovezen sa prostrelnom ranom na glavi, nalazi se u izuzetno kritičnom stanju i biće prebačen u šok-sobu. Njegova supruga Javorka Bogdanović, kojoj je Ljubiša pucao u glavu i vrat i za čiji se život lekari bore, trenutno se nalazi u boljem stanju nego jutros.

Podsetimo, u ovoj nezapamćenoj tragediji, o kojoj su čak izvestili i svetski mediji, ubijeno je 13 ljudi, a najmlađi među njima su dvogodišnji David i njegovi roditelji Goran (23) i Jovana (21) Despotović.

Ljubišina ćerka rekla je za svog oca da je bio dobroćudan i miran čovek, te da ništa nije ukazivalo na to što se jutros dogodilo. Posebno interesantno je to što je pre svega šest meseci Ljubiša slavio kreštenje bebe koju je danas zajedno sa njenim roditeljima ubio.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roszka

    9. april 2013 | 19:51

    Ko zna sta se desilo sa njim. Ne daj boze nikom. Covek prsne za cas. Svestan ne mozes uraditi ovako nesto. Saucesce porodicama!

  • Marko

    9. april 2013 | 15:34

    Ne treba ovako da umre vec u najgorim mukama

  • Woolf

    9. april 2013 | 16:05

    Ja bih voleo da ovaj covek prezivi jer verujem da nece ziveti dobro jer zna da je ubio svoje najmilije a s tim ne moze da se zivi bolje da ne umre ja bi to voleo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA