Velja Ilić nije došao na suđenje za napad na novinara

 
  • 0

Sudski proces u kome novinar Vladimir Ješić tuži lidera NS nastavljeno danas bez prisusustva tuženog

Sudski proces u kome u parničnom postupku novinar Vladimir Ješić tuži lidera Nove Srbije Velimira Ilića nastavljen je danas, iako se tuženi Ilić nije pojavio.

Ročištu nije prisustvovao ni Ilićev advokat, koji je telegramom obavestio sud da zbog vremenskih prilika nije u mogućnosti da dođe na suđenje, te je zatražio da se ročište odloži.

Međutim, sudija Nataša Dačić je proverom kod Auto-moto saveza Srbije utvrdila da je putni pravac Užice-Čačak-Novi Sad prohodan, pa je odbila zahtev o odlaganju ročišta.

Danas su saslušani veštak ortoped dr Milan Stanković i svedok Goran Trajkovski, a nastavak suđenja zakazan je za 5. mart u 11 sati, kada bi trebalo da budu saslušani preostali svedoci i veštak psihijatar.

Novinar Vladimir Ješić tuži Velimira Ilića zbog povrede ugleda i časti i nanošenja lake telesne povrede.

Ješić tvrdi da ga je Ilić 2. juna 2003. godine, tokom snimanja emisije "Specijalni intervju" za novosadsku Televiziju "Apolo", šutnuo nogom u koleno i uputio mu niz uvreda i pretnji.

(Telegraf.rs)

 

 

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA