Pretukao radnicu kladionice i oteo joj 130.000 dinara

 
  • 0

Nepoznati muškarac udario je više puta po glavi Mariju D. (27) iz Golupca i ukrao joj dnevni pazar, ostavivši je da leži pored puta

Nepoznati maskirani muškarac pretukao je noćas i opljačkao Mariju D. (27), radnicu sportske kladionice "Piramida" u Golupcu, dok se vraćala kući posle radnog vremena.

Tako pretučenu i povređenu, on je ovu radnicu ostavio pored puta i pobegao sa lica mesta. O ovom slučaju policiju je obavestio jedan meštanin Snegotina, koji je slučajno naišao i zatekao povređenu kako leži u blizini kladionice.

- Povređena je policiji izjavila da je po završetku radnog vremena napustila kladionicu i sa sobom ponela dnevni pazar u iznosu od 130.000 dinara, kao i dnevni pazar od kafe-bara "Feniks" od 1.870 dinara. Na nju je ubrzo, kako je rekla, nasrnuo nepoznati muškarac, sa 'fantomkom' na glavi, udario je više puta po glavi i telu i oteo joj dve torbice - kažu u istrazi.

U jednoj torbici se nalazio novac od dnevnih pazara, a u drugoj lične stvari oštećene: lična karta, zdravstvena knjižica i 1.000 dinara.

Pošto je ustanovljeno da se radi o izvršenom razbojništvu nad Marijom D., policija je započela intenzivnu potragu za N. N. izvršiocem ovog krivičnog dela.

(D. K.)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA