PRIJAVI BAHATOST: Pasat bez adekvatne oznake parkiran na mestu za invalide (FOTO)

 
  • 5

Borimo se zajedno protiv iživljavanja u saobraćaju: fotografišite bahatost i pošaljite nam na mejl redakcija@telegraf.rs. Stanimo zajedno na put onima koji nas ugrožavaju

Akciju Telegrafa "Prijavi bahatost" i dalje podržavaju brojni čitaoci Telegrafa kojima je stalo do toga da na svoj način stanu na put ugrožavanju bezbednosti u saobraćaju.

Ovoga puta objavljujemo fotografiju čitaoca koji je, prema sopstvenom priznanju, nešto nakon 18 časova, fotografisao "pasata" bez adekvatne oznake parkiranog na mestu za invalide, na parkingu megamarketa "Tempo" na Adi.

Više nego očigledno, bahati vlasnik "pasata" je, ne poštujući saobraćajna pravila, bez imalo stida stao na mesto rezervisano za invalide, iako prema rečima našeg čitaoca, na automobilu nigde nije bilo ni traga od obavezne nalepnice da vozilo služi za prevoz lica sa posebnim potrebama! Čini se da neki ljudi jednostavno misle da su "pametniji" od drugih.

Ako se i vi svakodnevno mučite zbog bahatih vozača - fotografišite bahatost i pošaljite nam na mejl redakcija@telegraf.rs, s tačnim vremenom i lokacijom na kojoj ste fotografiju napravili.

Naša akcija se ne završava. Naprotiv - ovo je sada i vaša akcija. Zato - PRIJAVI BAHATOST!

(E. T.)

Video: Dan vojnog vazduhoplovstva SAD - ii deo RADNO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA