Otkriven recept pasulja iz JNA!
Svi koji su služili vojsku u JNA ne preskaču priliku da pohvale određena jela koju su baš zahvaljujući vojnim kuvarima stekla kultni status - poput nenadmašnog pasulja. Sada, zahvaljujući specijalnom kuvaru objavljenom na internetu, i civili mogu da napokon uživaju u hvaljenim jelima vojske JNA.
Na sajtu se mogu naći brojni recepti za jela koja su bila dostupna vojnicima Jugoslovenske narodne armije uključujući razne supe, čorbe, jela od ribe kao i jela od mesa.
Pored recepata, kuvar nudi i brojne praktične savete koji vam mogu pomoći pri kuvanju nekih od, sada antologijskih, recepata.
Pored tačnih, vojničkih, mera za sve sastojke koji idu u jelo, tu su naravno i preporučene količine priloga i hleba koje treba da se nađu uz jela kako bi celokupan doživljaj bio što sličniji onom u kantini.
Pogledajte sve recepte na sajtu JNA kuvar - Recepti Jugoslovenske narodne armije
(I. M. / Izvor: B92)
Video: Ivana je dala ime ćerki po svojoj donorki, nakon transplantacije jetre živi novi život
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Reele
Al se nekad dobro prdelo...BASh
Podelite komentar
SRBA
E DIVOTA!!!TO JE NAJLEPSA VEST ZA NAS BIVSE VOJAKE!!!HVALA PUNO
Podelite komentar
BG
OVO SU LUPETANJA. UKUS PASULJA ZAVISI OD KOLICINE VODE U KOJOJ SE KUVA I NISKE TEMPERATURE. VOJNICKI PASULJ JE UKUSAN ZATO STO SE KUVA NA CETIRISTOTINE ILI PETSTOTINA LITARA VODE, NA TEMPERATURI OD 70 ILI 80 STEPENI, I TO MU DAJE SPECIFICAN UKUS . SVE OSTALO SU URBANE LEGENDE
Podelite komentar