Dodik i Džombić dogovorili ostavku vlade

 
  • 5

- Neki ministri će biti i u sastavu nove vlade, kao što ostaje i koalicija sa dosadašnjim partnerima - rekao je predsednik RS Milorad Dodik, dodajući da o mnogim imenima već postoji saglasnost i da će sve ubrzo biti poznato

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dogovorio je večeras na sastanku s premijerom Aleksandrom Džombićem ostavku vlade, javili su banjalučki mediji.

Dodik je rekao da će za sredu biti zakazana sednica vlade i da će tada biti saopšteno ime novog mandatara.

- Neki ministri će biti i u sastavu nove vlade, kao što ostaje i koalicija sa dosadašnjim partnerima - rekao je predsednik RS, dodajući da o mnogim imenima već postoji saglasnost i da će sve ubrzo biti poznato.

Mediji javljaju da je sastanak bio kratak, a održan u hotelu kod Laktaša.

(I. M. / Tanjug)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    25. februar 2013 | 21:05

    у хотелуу...

  • "SRBIN"

    25. februar 2013 | 22:43

    Vjerujemo u Dodika kakvu god odluku da donese,mi u "REPUBLICI SRPSKOJ"boljeg predsjednika nikad necemo imati !!!sam "BOG" nam ga je poslao! Da nam ne budu uzaludne zrtve i zivoti koji su uliveni u temelje REPUBLIKE SRPSKE !!!

  • Драган (Добој)

    26. februar 2013 | 09:02

    Mislim da si dobro napisao da si "SRBIN" jer čim tako veličaš velikog vođu i jesi Srbin pod navodnicima! Bliži se kraj i njegovoj vladavini i svjestan je toga, ovim kozmetckim promjenama samo pokusava dobiti na vremenu. Jadno je samo sto opozicija nema covjeka koji bi mogo biti Predsjednik RS. Ja bih svoj glas dao Nebojši Vukanoviću ali ne znam da li će biti kandidat. Ne daj bože samo da ispliva Bosić!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA