KAMPANJA: Droga? Ne, hvala, ja ću ćevape (FOTO)

 
  • 0

Burek i ćevapi u ovoj bosanskoj akciji korišćeni su kao metafora za brend koji je sveprisutan i dostupan. "Burek, koji možemo kupiti za 65 dinara, jeftiniji je od droge - na zeničkom crnom tržištu doza heroina se prodaje za 1.120 dinara", rekao je Sedin Habibović, šef odeljenja za prevenciju iz Zavoda za borbu protiv zavisnosti iz Zenice

Parole "Droga? Ne, hvala, ja ću burek" i "Droga? Ne, hvala, ja ću ćevape" glavni su deo kampanje borbe protiv droge u Bosni i Hercegovini, koja je započeta još u junu.

Kako je istakao šef odeljenja za prevenciju iz Zavoda za borbu protiv zavisnosti iz Zenice ćevapi su jeftiniji, a ujedno i zdraviji od droge.

- Burek i ćevapi su korišćeni kao metafora za brend koji je sveprisutan i dostupan. Burek, koji možemo kupiti za 65 dinara, jeftiniji je od droge (na zeničkom crnom tržištu doza heroina se prodaje za 1.120 dinara) - rekao je Sedin Habibović.

(I. D. / Klix.ba / Foto: Facebook)

Video: Gašić otkrio spomen-bistu Đorđu Mihailoviću: Danas je 106. godišnjica proboja Solunskog fronta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA