IZ MINHENA DEMANTUJU: Nema istrage protiv Milorada Dodika!

 
  • 0

Državno tužilaštvo u Minhenu saopštilo je da sporni predmet postoji, ali da ne vodi niti je vodilo istragu protiv predsednika Republike Srpske i njegovog sina Igora

Državno tužilaštvo u Minhenu saopštilo je da ne vodi niti je vodilo istragu protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i njegovog sina.

Juče je u BiH i Srbiji objavljena vest portala SEEbiz.de u kojoj se navodi da tužilaštvo u Minhenu pokreće istragu protiv Dodika i njegovog sina Igora zbog više krivičnih dela, a u vezi s aferom oko malverzacije u "Hipo Alpe Adria" banci, ali je danas dobijena prava informacija u vezi sa slučajem.

Portparol tužilaštva je naveo da broj predmeta koji je tačno naveden u tekstu portala SEEbiz.de, doduše postoji i da jeste vezan za slučaj "Hipo Alpe Adria" banke, ali da se tu ne pominju ni Milorad Dodik ni njegov sin.

Ne isključujući mogućnost da se ovakva istraga vodi ili priprema u nekom od austrijskih ili hrvatskih tužilaštava koja se prevashodno bave slučajem "Hipo Alpe Adria", predstavnik tužilaštva rekao je da se imena iz porodice Dodik nisu pojavljivala u delu istrage koja se u Minhenu vodila ili vodi.

( Telegraf.rs / Izvor: Beta )

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA