Lagumdžiji pozlilo tokom gostovanja u Dnevniku Federalne TV! (VIDEO)

 
  • 0

Predsednik SDP zatražio čašu vode i posle nekoliko sekundi napustio studio, nakon čega je prevezen na Kliniku urgentne medicine na Koševu

Predsedniku Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Zlatku Lagumdžiji pozlilo je večeras tokom gostovanja u Dnevniku Federalne televizije.

Kako su preneli sarajevski mediji, Lagumdžiji je pozlilo na samom kraju emisije u trenutku dok je odgovarao na pitanja o jučerašnjem dogovoru sa predsednikom SNSD Miloradom Dodikom.

Lagumdžija je zatražio čašu vode i nakon nekoliko sekundi napustio studio, a emisija je prekinuta.

Sarajevski portal Klix.ba preneo je da je Lagumdžija nakon izlaska iz studija prevezen na Kliniku urgentne medicine na Koševu.

Prema poslednjim informacijama, Lagumdžiji je pozlilo zbog umora i iscrpljenosti i njegovo stanje je sada stabilno.

Lagumdžija i Dodik su sinoć, nakon gotovo sedmočasovnog sastanka, između ostalog postigli dogovor o rešavanju pitanja u vezi sa "Elektroprenosom", Visokim sudskim i tužilačkim većem (VSTV) i o zatvorenim listama na narednim parlamentarnim izborima.

Dogovor Dodika i Lagumdžije izazvao je veliku pažnju političkih predstavnika i javnosti, a lider SDA Sulejman Tihić je Lagumdžiju, koji je i zamenik predsedavajućeg u Savetu ministara i ministar spoljnih poslova BiH, optužio da razgrađuje BiH.

Lagumdžija je u večerašnjem Dnevniku Federalne televizije rekao da je zaprepašćen jer čitavog dana sluša ozbiljne ljude i institucije koje su rezolutno protiv potpisanog sporazuma između SDP i SNSD, a da ga nisu ni pročitali.

(I. M. /Tanjug)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA