TRAGEDIJA: Utopili se mladić (20) i devojka (16) u jezeru kod Bača!

 
  • 0

Beživotna tela Bojana Š. i V. Đ. pronađena u utorak ujutru, sumnja se da su se udavili na noćnom kupanju

Beživotna tela mladića Bojana Š. (20) iz Deronja i njegove devojke V. Đ. (16) iz Tovariševa pronađena su na kupalištu na jezeru Provala u južnobanatskoj opštini Bač.

- Bojan i njegova devojka su ponedeljak čitav dan bili na kupalištu. Sa njima je bio i Bojanov brat, koji je oko sedam sati uveče primetio da ih nema i da su njihove stvari još na plaži. Nije mogao da ih nađe, pa je pozvao policiju. Ipak, ni policajci nisu imali uspeha u potrazi jer je već bio pao mrak - ispričao je konobar u restoranu na jezeru za dnevni list "Kurir".

On dodaje da se potraga za njima nastavila sledećeg jutra. Na nesreću, tela zaljubljenog para pronađena su u utorak oko sedam sati na obali jezera. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt, a policija je obavila uviđaj.

- Na telima nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na nasilnu smrt. Policija radi na rasvetljavanju uzroka tragedije - rekla je portparolka PU Novi Sad Mileva Tomić.

Nesrećni devojka i mladić nisu bili plivači.

(M. S. / Izvor: Kurir / Foto: vojvodinacafe)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA