Atifa Ljajić (60) nikako da prebrodi životnu dramu: Živi sama u sobici koja prokišnjava, muž ju je ostavio a sada mora i kredit da otplaćuje!

 
  • 33

Atifa je da bi postala majka uložila svu svoju teško stečenu ušteđevinu, a morala je i kredit da podigne

Pored odluke supruga Atife Ljajić (60) da je napusti i ne prizna dete kao svoje, nju zabrinjava još jedna veoma ozbiljna stvar. Ona otplaćuje kredit koji je podigla da bi mogla da se podvrgne veštačkoj oplodnji, prenose Večernje novosti.

Rasimova sestra saznala tešku istinu čim je izašla iz bolnice: Druga najstarija porodilja u istoriji Srbije sada je samohrana majka

Ljajićeva sestra otvoreno o porođaju u 60: Ni muž me nije podržavao, a sada sam najsrećnija na svetu (FOTO)

– Nisam se ovome nadala, Šerif je sve ove godine bio uz mene, bodrio me je i pomagao. Neprimereni komentari i pritisak njegove porodice u Turskoj (iz prvog braka ima odraslu decu i unuke) učinili su svoje – kazala je Atifa.

Atifa je da bi postala majka uložila svu svoju teško stečenu ušteđevinu, a morala je i kredit da podigne.

– Dok čekam penziju, dobijam skromnu nadoknadu od Nacionalne službe za zapošljavanje i gotovo sve što primim uplaćujem za otplatu kredita, ostale su mi još tri rate od 10.000 dinara. Svakog meseca ću morati da stvorim po 70 evra za kiriju, a pošto soba u kojoj živim prokišnjava, od septembra ću morati da tražim i drugi smeštaj – rekla je ova hrabra žena.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    5. jul 2017 | 09:07

    Neka mi oprosti bog,ali i ljudi na ovome sto cu reci ali zakonom bi trebalo zabraniti da se posle odredjenih godina moze desiti ovako nesto.Drago mi je sto joj se ostvario zivotni san ali prosto nije prirodno, nije normalno i nije fer sutra prema tom detetu.Razumem.. ali greota je prema tom detetu sutra...

  • genije

    5. jul 2017 | 09:05

    Mogu da razumem da pojedine zene imaju veliku potrebu za materinstvom, al ovo prevazilazi zdrav razum. Koliko ce ova majka imati godina kad dete napuni 20 ? Tada ce joj biti potrebna isto kao i kad je beba a da ne govorimo o potrebnom novcu za skolovanje, odeca.... Ili ce kukati na drzavu kao sto je vec pocela. Mogla je usvojiti neko dete kada je imala 40 i da sada zajedno sa cerkom podize unuce. Ovako je samo stvorila socijalni slucaj koji ce cuclati drzavne pare.

  • Ana

    5. jul 2017 | 09:21

    Ja ovoj ženi želim sve najbolje, da živi 100 god i bude zdrava, da joj dete bude zdravo i najbolje, ali... Mislim da ovo nije u redu prema detetu. Vidim neki se dive. Čemu? Dete će uvek imati starce kao roditelje koji nikada neće potrčati sa njom, naučiti je da vozi i vozi bicikl sa njom, naučiti je da pliva i zaplivati sa njom... O polasku u školu, školskom periodu...da ne pričam. Kada bude imala 25 god, roditelji su joj i dalje baš potrebni, mama će imati 85, tata 93. Šta reći?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA