Carinik je rutinski prišao "volvu", a onda primetio da je auto čudno "legao". Tražio je detaljan pretres i nije pogrešio! (FOTO)

"Volvo" je vozila švajcarska državljanka, i niko nije mogao da pretpostavi šta krije u vozilu

  • 19
Zaplena marihuane, zaplenjena marihuana Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom carina, na Graničnom prelazu Batrovci, zaplenili su više od četiri kilograma marihuane i uhapsili jednu osobu.

Prava piratska potera na Dunavu kakvu Srbija nije videla: Carinik je uočio sumnjiv brodić, pa pozvao pojačanje, i to nije sve! (FOTO) (VIDEO)

Carinik je u kolima video dve kutije mlevenog keksa. Znao je da je nanjušio plen, ali to nije sve! (FOTO)

Carnik je prišao "audiju" radi rutinske kontrole: Tada je video pravog pravcatog škorpiona i sledio se, a to je bio tek početak!

Prilikom kontrole automobila „volvo“ švajcarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala švajcarska državljanka I.S.(1980), policija je u rezervnom točku i prednjem levom blatobranu pronašla 16 paketa marihuane ukupne težine oko četiri kilograma i 700 grama.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Osumnjičenoj I.S. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA