Putin je upravo sada bacio "bombu" i pokazao ko je nula: Žele da obuzdaju Rusiju, ali je to NEMOGUĆA MISIJA (FOTO) (VIDEO)

Vladimir Putin je izjavio je da je uzrok rusofobije u svetu zbog stvaranja višepolarnog sveta, a što se ne dopada monopolistima

  • 4

Ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa rukovodiocima međunarodnih informativnih agencija u okviru Peterburškog međunarodnog ekonomskog foruma izjavio je da su pokušaji da se obuzda Rusija ravni nuli, prenosi "Sputnjik".

Da li će se ponovo kandidovati za predsednika Rusije? Putin i dalje drži svet u neizvesnosti

- Neko vreme naši partneri u jednom broju zemalja, grupe država, počeli su da preduzimaju pokušaje obuzdavanja Rusije. Da obuzdaju njenu legitimnu želju da osigura svoju bezbednost svoje nacionalne interese, preduzimajući akcije koje nisu u skladu sa međunarodnim pravom, između ostalog, uz pomoć ekonomskih ograničenja. To sada nije efikasno. Efekat je nula - rekao je Putin.

Vladimir Putin je izjavio je da je uzrok rusofobije u svetu zbog stvaranja višepolarnog sveta, a što se ne dopada monopolistima. On smatra da se takvo raspoloženje neće dugo trajati, jer je kontraproduktivno i štetno za sve. U nekim državama ona prelazi sve granice.

- Ona je očigledna. Iz jednog broja država ona buja preko svih granica. Sa čime je to povezano. Po mom mišljenju, to je povezano sa tim što se stvara višepolarni svet. To se ne dopada monopolistima - rekao smatra ruski predsednik.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Što se tiče nemačke kancelarke Angele Merkel on je izjavio da "imamo nesuglasice, ali i mnogo zajedničkog, uključujući ekonomiju i međunarodnu politiku".

Rusija će sarađivati ko god da pobedi na izborima u Nemačkoj.

- Bitno je konstruktivno raspoloženje - smatra Putin.

Američka protivraketna odbrana

Širenje američke protivraketne odbrane podstiče trku u naoružanju, smatra ruski predsednik, a piše "Sputnjik".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Ako Severna Koreja objavi o prekidu svog nuklearnog programa, SAD će naći drugi predlog za proširenje PRO - dodao je on.

Rusija razmišlja kako da neutrališe pretnje svojoj bezbednosti na prilazu svojim granicama, uključujući i na Kurilima.

- Ako bi Kurili pripali Japanu, pojavila bi se mogućnost da se tamo rasporedi američka vojska - upozorio je on.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    1. jun 2017 | 16:52

    Japanci dozvoljavaju indijancima baze a oni ih zasipali atomskim bombama! Lud narod.

  • Mesa

    1. jun 2017 | 21:53

    Samo naprijed majko Rusijo. Ziveo Putin.

  • РАДЕ 30 5 17.

    2. jun 2017 | 10:52

    Јапан нема м. да. Да се супротстави Америци ови ихнахранили уранијумом па моле Бога да им Руси припомогну зато и не траже острва

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA