AKCIJA TELEGRAFA: Prijavi problem u svom gradu!

 
  • 14

Želite da se vaš glas čuje? Želite da isterate svoje pravo i pravdu? Nervira vas rupa na putu? Pišite nam i mi ćemo pokušati da rešimo problem sa kojim se suočavate!

Gazda Vam nije platio doprinose? Nervira Vas rupa na putu? Deponija smeća ugrožava Vaše zdravlje i životnu sredinu? Lokalni političar ili bahati činovnik Vam narušava ustavom i zakonom zagarantovana prava ili želi da prisvoji Vašu privatnu svojinu?

Imate neki drugi problem, a ne znate kome da se obratite jer niko ne želi da vas sluša? Hoćete napokon da isterate svoje pravo i pravdu? Želite da cela zemlja čuje vaš glas?

Uključite se u akciju Telegrafa: prijavite problem s kojim se suočavate, a mi ćemo ga objaviti i pokušati da Vam pomognemo medijskim pritiskom.

Ovo su samo neke od akcija koje smo pokrenuli i uspešno naterali nadležne da reaguju:

USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Deda Nikola sklonjen sa ulice!

PUN POGODAK: Stranke podržale akciju Telegrafa o zaštitnim ogradama na beogradskim mostovima

USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Sanirane rupe na asfaltu u ulici Vojvode Stepe!

VELIKA POBEDA TELEGRAFA: Gazda “Bamirona” po hitnom postupku zaposlio vozače koji su radili na crno!

Sve informacije možete da nam šaljete na mejl prijavi@telegraf.rs ili da nas zovete na broj telefona 011 209 68 36 u periodu između 10 i 16 sati svakog radnog dana. Takođe, na Tviteru možete predstaviti problem s kojim se suočavate koristeći tag #prijavitelegrafu ili nam se obratite na našem nalogu.

(Redakcija Telegraf.rs)

Video: Gašić otkrio spomen-bistu Đorđu Mihailoviću: Danas je 106. godišnjica proboja Solunskog fronta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica Antonijevic

    4. avgust 2012 | 15:17

    Gradjani Rakovica selo,naselja na Avalskom putu,opstina Vozdovac,su se do sada bez uspesno javljali na sve nadlezne adrese i sluzbe koje treba da pomognu,i sada ste nam ostali samo VI.Nas muce mnogi problemi,ali ima nekoliko koji su nam naj veci-1. Skola,obdaniste i jaslice. U naselju postoji O.S. do 4.tog razreda ,koja je izgradjena 1026.god.i ima dve ucionice i zbornicu,a samo zaslugom uciteljica,ta deca su i na dalje sjajni djaci.Nemaju nikakvih uslova za ucenje,niti kompjuter,niti fiskulturnu salu...Manja decica nemaju jaslice,niti obdaniste,pa i mladji i starija deca idu u bliza i dalja naselja zbog skole ili u obdanista,a kunemo se borbom protiv bele kuge.Evo dece ima dovoljno i sve vise ih je svakodnevno,ali se vec na upisu u prvi razred opredeljuju za dalje skole,da ne bi u 5.razredu menjali skolsku zgradu i drugove.Dvoriste ima mesta za novu skolu i da se postojeca zgrada preuredi u obdaniste i jaslice. 2.Preko puta skole postoji dec.igraliste,koje nema dovoljno sadrzaja za manju decu i omladinu,niti cesma i klupa za sedenje dece i odraslih.Trebalo bi oplemeniti taj prostor spravama za vezbanje,toboganom,i jos nekim sadrzajem koji pristaje gradjanima Beograda,kojima i mi pripadamo. 3.Saobracaj ka centru grada je ocajan,te do posla,skola,DZ ili do KC.ali i za osnovne potrebe menjamo 2-3 prevoza u jednom pravcu ,da bi stigli do zelj.destinacije. Molimo vas za pomoc !Mi smo gradjani Beograda !Puno uspeha u radu!

  • Ljubica Antonijevic

    4. avgust 2012 | 13:16

    Rakovica selo,naselje u opstini Vozdovac,na Avalskom putu,muku muci sa neuslovnom skolom za osnovce,koja je sada samo do 4.razreda u zgradi koja ima SAMO dve ucionice i sobicu koja je ,kao,zbornica.Skola nema ni pratece objekte-fiskulturnu salu,cesmu u dvoristu..,a problem nastaje zimi,kada deca fizicke aktivnosti obavljaju u ucionicama,sa naj cesce ,samo loptom.Veliki prirastaj dece nije propracen ni jaslicama i obdanistem za decicu u koju se kunemo,u vreme ove bele kuge koja nas gusi kao naciju.Preko puta skole je jedino igraliste za decu ,gde se uvece i tokom dana okupljaju i mladi i stari,ali nije uredjeno i nema dovoljno sadrzaja za rekreaciju te dece i omladine,niti pak dovoljno klupa za starije i bas stare osobe.Molili smo i obracali se na razne adrese,ali nije pomoglo da se ista promeni.MOLIMO VAS DA NAM BAR VI,AKO MOZETE,POMOGNETE !!Rakovcani

  • Ljubica Antonijevic

    4. avgust 2012 | 14:18

    Saobracaj koji ide Avalskim drumom,nema ni jednu liniju koja ide do centra grada,te smo prinudjeni da koristimo i po 2-3 prevoza da bi stigli do Krivolacke ulice,ako treba da odemo kod lekara specijaliste,ili do Klinickog centra,kod lekara.Sva naselja podno Avale su odsecena od grada,sto nije slucaj sa Obrenovcem,Kumodrazom ili Zeleznikom koji su udaljeniji od nas ,a bolje povezani sa gradom.Ovo su naselja sa puno ljudi koji rade u raznim delovima grada,djacima koji koriste razne prevoze do skola,i starih koji moraju da se pomuce menjajuci po nekoliko prevoza da stignu do zeljene destinacije.Za svaku sitnicu moramo da idemo u grad,a to nas kosta i vremena i novca.Pomozite nam da dobijemo neku liniju,da bi i zaista bili deo Beograda,i ako smo na samo 4.km. od Trosarine,ili 12km.vazdusnom linijom do Skupstine grada . Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA