PORODICA UBIJENOG ŠARANOVIĆA TVRDI: Sloba bi bio živ, da su našli ubicu njegovog brata!

 
  • 6

Istraga ubistva u Budvi ide u nekoliko pravaca, a jedan od njih vodi ka ljudima bliskim Luki Bojoviću

Crnogorska policija u okviru istrage ubistva Slobodana Šaranovića (79) proverava ulazak bezbednosno interesantnih osoba u državu iz Srbije i BiH nekoliko dana uoči ubistva.

Ubistvo Šaranovića uzdrmalo kriminalne redove: Delibašić bacao sve oko sebe u zatvoru kada je čuo šta se desilo!

Sve o "Americi", ozloglašenom klanu kojem je pripadao Slobodan Šaranović

Ko je bio Slobodan Šaranović koji je brutalno ubijen na budvanskom asfaltu hicima iz kola u pokretu?

Porodica ubijenog biznismena tvrdi da bi sve bilo drugačije i da bi on bio živ da je otkriveno ko je ubio njegovog brata Branislava u Beogradu 2009. godine, nakon čega je počela serija likvidacija.

Istraga ubistva u Budvi ide u nekoliko pravaca, a jedan od njih vodi ka ljudima bliskim Luki Bojoviću koji služi kaznu od 18 godina u zatvoru u Španiji.

- Prvi su na saslušanje pozvani pripadnici barskog klana, čiji je član Luka Đurović, poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Kotora. Iste te noći, samo nekoliko sati posle ubistva, inspektori su obavili inforamtivan razgovor sa većinom pripadnika te grupe. Među njima su bili Alan Kožar, njegov brat Robert i još nekoliko pripadnika, ali su svi policiji ponudili jak alibi - otkrili su za crnogorske medije sagovornici uključeni u istragu.

Foto: e-stock.us/Petar Jovanović Foto: e-stock.us/Petar Jovanović

Smatra se da je ovo poslednji u nizu ubistava u ratu njegove porodice i porodice Luke Bojovića koji je počeo 2009. godine kada je nestao Slobodan Radonjić, sin Danila Radonjića i kum Branislava Šaranovića.

Porodica Šaranovića tvrdi da nije u pitanju krvna osveta i da njegova supruga i ćerka moraju da se oslobode zle sudbine.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    15. mart 2017 | 08:27

    Samo se rokajte,nema više DB-a bivše Jugoslavie,SCG i Srbije da vas štiti.Lako je bilo Crnogorcima u zadnjih 60 godina da glume mafijaške kumove dok su ih štitile bezbednse službe za koje su obavljali prljave poslove.

  • Milo

    15. mart 2017 | 08:51

    Posten narod .!?

  • Kostelo

    15. mart 2017 | 09:13

    Luku ni u zatvoru nece da ostave na miru.ccccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA