Posle pljačke menjačnice, sakrili se u zgradi, drama trajala DEVET SATI: Podignuta optužnica osumnjičenima za teško razbojništvo u Žarkovu

 
  • 2

Prošlo oktobra Mlinar i Botić su zajedno sa D. Mirkovićem (26), koji se ubio pre hapšenja, opljačkali menjačnicu u Žarkovu

Više tužilaštvo u Beogradu je nakin četiri meseca podiglo optužnicu protiv Sefana Mlinara (26) i Aleksandra Botića (26) jer su u oktobru prošle godine opljačkali menjačnicu u Žarkovu i odneli milion dinara.

ZAVRŠENA CELODNEVNA AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE U ŽARKOVU: Dvojica razbojnika uhapšena, treći izvršio samoubistvo! (FOTO) (VIDEO)

DRUG MI SE UBIO PRED OČIMA, NE MOGU DA PRIČAM: Uhapšeni razbojnici iz Žarkova se brane ćutanjem!

Otkriveno zbog čega se pljačkaš menjačnice iz Žarkova ubio kada je policija upala u stan (FOTO) (VIDEO)

Tom prilikom su povredili Bojana M. Oni će odgovarati za razbojništvo, za što je našim zakonom predviđena kazna od tri do 15 godina zatvora.

Advokat Nemanja Govedarica, koji brani optuženog Stefana Mlinara, potvrdio je da je protiv njegovog klijenta podignuta optužnica.

- Pripremno ročište još nije zakazano i ne bih iznosio više detalja o ovom predmetu - izjavio je za Alo advokat Govedarica.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Podsetimo, prošlog oktobra, u ranim jutarnjim časovima, Mlinar i Botić su zajedno sa Dušanom Mirkovićem (26), koji se ubio neposredno pre hapšenja, opljačkali menjačnicu u Žarkovu. 

Ukradeni novac su sakrili u Botićevom stanu, a policija ih je uhapsila nakon devetočasovne opsade.

Neobično u ovom slučaju je to što su svi poznanici i komšije u razgovoru s policijom rekli da su počinioci pljačke bili dobri momci i da nikada nisu pravili probleme.

(Telegraf.rs/Alo)

Video: Ministar policije Ivica Dačić u poseti Makedoniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuta princeza

    18. februar 2017 | 14:43

    Bili dobri momci sa debelim dosijeom!Bas sjajni momci!

  • Lazar M

    18. februar 2017 | 23:05

    Dati im po 13 god realno i to je malo za tako nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA