NESREĆA U NIŠU: Škodom pokosio dve devojke (17) dok su prelazile ulicu (FOTO)

 
  • 8

Šef dežurne ekipe Hitne pomoći Jadranka Trifunov saopštila je da su pešaci zadobili lakše telesne povrede

Dve sedamnaestogodišnjakinje povređene su večeras u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Voždovoj ulici u Nišu u neposrednoj blizini gimnazije "Bora Stanković".

Saobraćajka na Novom Beogradu, jedna osoba povređena

TEŽAK UDES U JAKOVU: Dve osobe prebačene u Urgentni centar sa povredama glave

Udes se dogodio u 16.50 sati kada je dvadesetšestogodišnji Nišlija vozilom "škoda rumster" pokosio devojke dok su prelazile ulicu.

Šef dežurne ekipe Hitne pomoći Jadranka Trifunov saopštila je da su pešaci zadobili lakše telesne povrede.

- Na mesto nesreće poslate su dve ekipe jer prilikom prijema poziva nismo znali koliko su ozbiljno povređeni pešaci. Međutim, ustanovljeno je da su devojke zadobile lake telesne povrede, pa ih je zbrinula jedna ekipa. Obe pacijentkinje su prebačene u Urgentni centar radi dalje dijagnostike – kazala je Trifunov.

Niška policija je saopštila da je obavljen uviđaj i da se uzroci nezgode utvrđuju.

(D.R.)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    20. januar 2017 | 21:22

    Pretrcavale su van pesackog prelaza. One su krive a ne decko koji je isao kolima. Pravda za momka. Dokle vise nesavesni pesaci

  • Djora

    20. januar 2017 | 23:02

    Sve se ovo dogadja zbog bahatosti pesaka,jer milicija sancionise vozace a ne pesake za nepropisno kretanje,jer pojedini pesaci su toliko utuvili sebi u glavu da oni uvek i na svakom mestu imaju prednost,tako da kad prelaze ulicu to vrese sa naglim skretanjem bez pogleda dali ide neki automobil i ako prelaze van pesackog.

  • Miloš

    21. januar 2017 | 09:37

    Pre neki dan mi se desio slučaj kada je devojka pešak istrčala na ulicu ispred mojih kola sa kapom na glavi kao kobila ne vidi ni levo ni desno. Pukom srećom sam stigao da ukočim, bilo je jako klizavo. Zato bi da apelujem na ove bez mozga pogledaj gde i kako prelaziš ulicu kolovoz je klizav u zimskom periodu i vozac moze da te ubije. Znaci nisi jaci od auta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA