OTAC OSVETNIK: Prebio na smrt pedofila koji mu je silovao četvorogodišnju ćerku! (VIDEO)

U jednom trenutku, tokom izložbe konja u Teksasu, devojčica se odvojila od oca, koji je intervenisao čim je začuo ćerkin vrisak i na mrtvo ime prebio pedofila. Telegraf istražuje šta bi se desilo da je sličan slučaj zabeležen u Srbiji

  • 15

Otac iz okruga Lavaka u  Teksasu, pretukao je čoveka na smrt kada je video da seksualno zlostavlja njegovu četvorogodišnju ćerku!

Otac je došao s devojčicom u štalu u okolini Teksasa kako bi joj pokazao konje. U pitanju je bila najavljena izložba, tako da je još ljudi bilo u štali. U jednom trenutku, devojčica se odvojila od oca, a u sledećem se začuo njen vrisak i plač. 

Uplašen i vidno besan, otac je ugledao čoveka (47) kako seksualno zlostavlja njegovu ćerku u udaljenom delu štale. Zgrabio ga je i krvnički ga udario nekoliko puta pesnicom u glavu. Napadač je na licu mesta preminuo.

Devojčicu su odmah odvezli u bolnicu, kako bi se videlo da li ima unutrašnje povrede i koliko je došlo do seksualnog kontakta.

Šerif Mika Harmon rekao je da žrtva preminula na licu mesta i da još uvek nije poznato da li je žrtva poznavala oca i njegovu ćerku.

- Verovatno da su se poznavali, ne verujem da bi mogao tako lako da je odvuče u drugi deo štale da ga nije devojčica poznavala - rekao je šerif.

Nikakvog hapšenja nije bilo u ovom slučaju. Oca niko ne osuđuje, čak mnogi poručuju da bi postupili i gore da su se našli u njegovoj situaciji. Obdukcija napadača je u toku i  na osnovu nje  će utvrditi od čega je napadač umro, jer je nemoguće da je preminuo od par udaraca, poručuju lekari.

Zgrožen slučajem, prijatelj oca Frend Mark Harabis, rekao je da je napadač dobio šta je zaslužio:

- Ova porodica će ceo život morati da se nosi sa tim, bez obzira što je on platio svojim životom za ovaj krajnje gnusan čin - poručio je Harabis.

Pogledajte video izveštaj o  slučaju iz Teksasa:

ŠTA BI SE DOGODILO S OVIM OCEM U SRBIJI?

U Teksasu ovaj zločin nije bio sankcionisan, čak su mnogi rekli kako je pedofil zaslužio ovakvu kaznu. U Srbiji, međutim, zakon nije blagonakolan, i da se u kojem slučaju slična situacija desi, ocu bi se sudilo za ubistvo.

Uprkos velikim najavama, zakon o sprečavanju pedofilije i oštrijoj kaznenoj politici prema njima još nije našao svoje mesto u Krivičnom zakoniku Srbije!

Na rečima i željama ostale su i inicijative pojedinaca i nekih stranaka da Srbija, po uzoru na mnoge zemlje u svetu, uvede obaveznu hemijsku kastraciju za ove manijake! Među prvima ovu inicijativu je podržala Demohrišćanska stranka Srbije. Sve je, međutim, ostalo samo na predlogu.

Čekajući oštriji zakon, koji je po imenu jedne žrtve pedofila prozvan "Marijin zakon", Srbija se svakodnevno suočava sa novim slučajevima.

U budućnosti pedofili bi za seksualno zlostavljanje dece trebalo da očekuju minimalne kazne od deset godina zatvora, i zabrane koje bi trebalo da ih udalje iz svih sredina u kojima oni predstavljaju opasnost po maloletnike:

- Zabrana zaposlenja narednih 20 godina na radnom mestu u blizini maloletnika

- Prestanak vršenja javne funkcije, zabrana sticanja javne funkcije

- Prestanak radnog odnosa, odnosno zanimanja koje se odnosi na rad sa maloletnim licima

- Zabrana posećivanja mesta na kojima ima maloletnika

Osim toga, pedofili će morati da se javljaju policiji i centru za socijalni rad jednom mesečno. Država bi u budućnosti trebalo da vodi i posebnu evidenciju o pedofilima.

Takođe, osim pedofila, država će za nepoštovanje ovih odredbi kažnjavati i njihove poslodavce ukoliko ne ispoštuju zakon.

(I. Danić / D. Manojlović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivke

    12. jun 2012 | 17:09

    malo je to što je stiglo bolesnika, trebali su prvo da ga nabace konju na onu stvar, pa tek onda da ga kastriraju, iseču sve udove, spale na lomaču, obese i stave na giljotinu

  • Tanja Markovic

    12. jun 2012 | 19:24

    izgleda da samo u srbiji stite manijake,pedofile,ubice.kod nas najgore prolaze zrtve.

  • anonymous

    12. jun 2012 | 19:05

    Да се ово у Србији десило,више би затвора добио отац него педофил...јадно

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA