UHVAĆEN NA HORGOŠU: Rekao je carinicima da je u ovoj kutiji - POLOVNA POLICA!

 
  • 1

U otvorenoj kutiju koja je bila izlepljena selotejpom, umesto raspakovane police bile su sadnice biljke opojne droge marihuane,koje je putnik pokušao da predstavi kao sadnice jagoda

Na graničnom prelazu Horgoš juče u popodnevnim časovima carinici su u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja 162 sadnice marihuane.

LUDILO NA GRANICI: Sakrili DROGU u gaćama, brushalteru i jastuku!

Sadnice je u Srbiju pokušao da unese 46-godišnji srpski državljanin iz Kovina, na privremenom radu u Austriji, koji je sa saputnikom u Mercedesu austrijskih registarskih oznaka pokušao da uđe u zemlju kroz zeleni kontrolni prolaz koji je namenjen putnicima koji nemaju ništa za prijaviti.

PRODALI SU DROGU U NIŠU, NASTAVILI PUT KA BEOGRADU A ZATIM NAIŠLI NA RAMPU: Uhapšena trojica muškaraca (FOTO)

Nakon pregleda pasoša, automobil je izdvojen da bi se detaljano pregledao, a oba putnika su bila izričita da sa sobom nose samo lične stvari.

Foto: Uprava carine Foto: Uprava carine

Uprkos tome, carinik je želeo da pogleda prtljažnik vozila, pa se ubrzo pokazalo da se u njemu nalazi velika kartonska kutija umotana u plastičnu vreću. Iako je putnik je tvrdio da se u kutiji nalazi raspakovana polovna polica,carinik i policajac insistirali da se kutija otvori.

Foto: Uprava carine Foto: Uprava carine

U otvorenoj kutiju koja je bila izlepljena selotejpom, umesto raspakovane police bile su sadnice biljke opojne droge marihuane, koje je putnik pokušao da predstavi kao sadnice jagoda. Pored sadnica u kutiji se nalazila i litarska flaša sa tečnošću za pospešivanje rasta biljaka, kao i jedna kesica sa granulastom materijom iste namene.

Slučaj se dalje upućuje na policiju i tužilastvo.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željko

    5. avgust 2016 | 16:03

    Ovi 100 % amateri.ko još iz eu nosi marihuanu za Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA