OŠTETILI TELEKOM SRBIJE ZA 1,7 MILIONA: Uzeli BONSEK, pa isekli i ukrali kablove!

 
 ≫ 
  • 0

Kradljivci su uhapšeni prilikom krađe telekomunikacionih kablova iz okna preduzeća za telekomunikacije "Telekom Srbija" u Timočkoj ulici na Vračaru, koje su isekli bonsecima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su pet osoba, osumnjičenih da su krađom telekomunikacionih kablova preduzeće "Telekom Srbije" oštetili za oko 1,7 miliona dinara.

D.R. (1974), C.Š. (1981), M.D. (1991), D.M. (1988) i D.M. (1988) su uhapšeni prilikom krađe telekomunikacionih kablova iz okna preduzeća za telekomunikacije "Telekom Srbija" u Timočkoj ulici na Vračaru, koje su isekli bonsecima što je prouzrokovalo prestanak rada usluga.

Uhapšene četiri osobe zbog krađe visokonaponskog kabla

Policija je od uhapšenih privremeno oduzela kombi vozilo "ford tranzit", koje su oni koristili za izvršenje krivičnog dela.

OSTAVILI 10.000 LJUDI BEZ TELEFONSKOG SIGNALA: Policija uhapsila kradljivce kablova u Zemunu

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i uništenje i oštećenje javnih uređaja, osumnjičeni su uz krivičnu prijavu sprovedeni dežurnom zameniku Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: "Tukli su ga i na albanskom tražili novac": Komšinica pretučenog Radića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA