Kladionice otkrivaju da li će Britanci ostati u Evropi! Evo kolike su kvote na BREGZIT (FOTO)

Kvota za ostanak Britanije u EU u proseku je oko 1,33, dok je kvota da će ova zemlja ipak napustiti Evropsku uniju u proseku oko 3,4. Na čak 56,44 odsto tiketa je da će Britanija ostati članica EU, dok se 43,56 odsto kladilo da će Britanci svojim putem

  • 1

Građani Velike Britanije će na referendumu 23. juna glasati o tome da li žele da ostanu ili izađu iz EU, a ako je verovati kvotama koje nude britanske kladionice za tačno pogađanja rezultata glasanja, Britanci će ipak ostati članovi Evropske Unije

BREGZIT: Koliko bi izlazak Velike Britanije iz EU žestoko POGODIO I SRBIJU?!

Prema statistici koju je kreirao sajt  "oddschecker.com", 56,44  odsto tiketa u najpopularnim britanskim kladionicama govori da će Britanija ostati članica EU, dok 43,56 odsto uplaćenih tiketa govori da će rezultati referenduma ipak biti drugačiji.

Kvota za ostanak Britanije u EU u proseku je oko 1,33, dok je kvota da će ova zemlja ipak napustiti Evropsku uniju u proseku oko 3,4.

Printskrin: oddschecker.com Printskrin: oddschecker.com

Izlazak Britanije iz EU moglo bi da ima dalekosežne posledice po politiku, ekonomiju, odbranu i diplomatiju čitavog "starog kontinenta", preneo je Rojters.

- Ne može se isključiti mogućnost da će Bregzit uzrokovati domino efekat na istoku Evrope - rekao je Aselborn u intervjuu za nemački list "Tages špigl am Zontag". On je naveo da je "istorijska greška" britanskog premijera Dejvida Kamerona što je uopšte pomislio da sazove referendum o članstvu njegove zemlje u Uniji.

Čak i da Britanci odluče da ostanu u EU, "to neće rešiti problem koji proizilazi iz negativnog stava Britanaca prema Evropskoj uniji", istakao je luksemburški ministar.

Pogledajte kvote koje britanske kladionice nude za tačan pogodak rezultata referenduma:

Printskrin: oddschecker.com Printskrin: oddschecker.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    20. jun 2016 | 13:04

    Ako ostanu u Eu ostale članice treba da se dogovore da je izbace zbog stalne provokacije,šurovanjem sa Amerikom i huškanjem iste na Rusiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA