(VIDEO) EKSKLUZIVNA ISPOVEST MUŽA UBIJENE PEVAČICE: Jelena je bila skromna anđeoska duša - majka, žena i veliki prijatelj!

 
  • 42

Marjanović, koji je i dalje u šoku i neverici zbog mučki ubijene Jelene, pričao nam je o svojoj pokojnoj supruzi, o neobjavljenoj pesmi koju je Jelena trebalo da otpeva iste večeri kada je nestala, o ćerkici Jani

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene Jelene Krsmanović ekskluzivno je za "Telegraf" otvorio dušu dan pošto je njegova supruga sahranjena.

"SEKTA JE UBILA JELENU MARJANOVIĆ": Nada Topčagić ima svoju teoriju o smrti pevačice (FOTO)

Marjanović, koji je i dalje u šoku i neverici zbog mučki ubijene Jelene, pričao nam je o svojoj pokojnoj supruzi, o neobjavljenoj pesmi koju je Jelena trebalo da otpeva iste večeri kada je nestala, o ćerkici Jani...

- Jelena je bila anđeoska duša. Ona je i majka, i žena, i prijatelj, i sve u jednoj ličnosti. To znaju svi koji su je poznavali. Meni je krivo što se mediji nisu toliko odazivali kada je u pitanju njen povratak na estradu, nisu reagovali kako sada reaguju, kada je nastradala na ovako surov način - rekao je za "Telegraf" Zoran Marjanović, i dodao da je sada kasno.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ostala je jedna neobjavljena Jelenina pesma, koja je pripremana da bude njen sledeći singl za proleće.

SPAVAM SA JECINOM SLIKOM U NARUČJU: Zoran Marjanović potpuno skrhan bolom posle smrti supruge

- Ja sam je finalizovao. Postoji otpevan demo snimak. Trebalo je da Jelena to veče kada je nestala otpeva vokale i da se pesma završi. Nažalost, ostalo je sve na tim demo vokalima - rekao je Marjanović, i dodao da će pesmu pustiti u javnost kada dođe vreme, jer je njen demo snimak bolji milion puta nego mnogi finalni snimci.

Pogledajte ceo intervju sa Zoranom Marjanovićem:

(M.R.)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасна

    8. april 2016 | 18:23

    Оставите човека да болује своју бол......не судите и немојте бити толико зли!!!

  • Vesna

    8. april 2016 | 17:40

    COVEK PRICA KAO DA JE IZGUBIO KOMSIJU NE ZENU

  • Zd_ka

    8. april 2016 | 17:56

    I taman pomislih "ok, lagano, nije kriv" - odgledam intervju, i ponovo sumnjam.. Strasno hladno, besosecajno, i promisljeno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA