LIDIJU IZ ALEKSINCA BRUTALNO PRETUKAO BIVŠI PARTNER: Došao sam da održim obećanje da ću da te ubijem! (FOTO)

 
  • 38

Iako se sve dogodilo u toku noći, u vreme kada na ulici nema mnogo ljudi, ispostavilo se da su ovaj napad sve vreme gledali gosti obližnje kafane. Niko od njih, međutim, nije prišao da pomogne. Posle napada, javilo se troje očevidaca

Noćas je u Aleksincu pretučena četrdesetsedmogodišnja Lidija Miladinović koja je, nakon što su na odeljenju hirurgije i neurologije sanirane povrede, puštena na kućno lečenje. Nasilje nad ženama, upozoravaju NVO, toliko je učestalo, da u Srbiji svaki deseti dan jedna žena izgubi život.

Lidiju Miladinović je noćas, kada je pošla na posao, na mračnoj stanici sačekao čovek sa kojim je bila u vezi.

- On mene hvata za kosu i kreće psovka. I rekao je: "Jesam ja tebi obećao da ću da te ubijem i evo ubiću te", i onda me udara tako jako da sam ja pala. I onda kreće... šutiranje, stajao mi je tu nogom (na grudnom košu), udarao po licu, šutirao po licu - navodi Lidija.

Tim putem, kaže, više nikada neće smeti da ide na posao.

MUŽ VEZAO ŽENU ZA KREVET I SMRSKAO JOJ NOGE ČEKIĆEM, DA NE MOŽE DA POBEGNE: Monstruozan zločin u Britaniji

Iako se sve dogodilo u toku noći, u vreme kada na ulici nema mnogo ljudi, ispostavilo se da su ovaj napad sve vreme gledali gosti obližnje kafane. Niko od njih, međutim, nije prišao da pomogne. Posle napada, javilo se troje očevidaca.

Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

- Ja kažem što niste prišli ranije? On kaže da ne zna u kavim smo odnosima. Kaže vi ste zvali upomoć, vi ste vrištali, ali ste ga zvali Sale, što jeste istina. Nismo znali da li ima pištolj - kaže Lidija.

BRUTALNO IH PRETUKAO, KOPAO IM OČI I GUŠIO: Nezapamćen slučaj nasilja nad sestrama (FOTO)

Iako je prijavljivanje nasilja zakonska obaveza, srpska praksa jeste – okretanje glave, upozorava Ana Saćipović iz koja je u Nišu osnovala SOS telefon za pomoć žrtvama nasilja.

UHAPŠEN PORODIČNI NASILNIK: Tukao ženu, naneo joj povrede glave!

- Nažalost, to je naš balkanski mentalitet. Još mnogo vremena će biti pred nama kada će svaki građanin i građanka shvatiti da je to naša obaveza, da nam se svakog desetog dana desi ubistvo neke žene i da smo mi u obaveza kao građani i građanke da pomognemo toj ženi i da je zaštitimo - ističe Saćipović.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Da zaštiti druge jeste, kako kaže i cilj pretučene Lidije.

- Danas sam ja, sutra ko zna koja žena. Šta to treba jedna žena da uradi da je neko ovako prebije - pita se Lidija.

(Telegraf.rs / Izvor: rs.n1info.com)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marinko

    7. april 2016 | 22:04

    Pa ima li taj covek obraza? Jel on zna sta je to? Magarac jedan Pa ja ne znam meni da se desi da udarim samo jednom zensko,ne da pretucem,nego sam da udarim pa ja mislim da bih od sramote otisao da zivim negde u pecinu da me ziv covek ne vidi i da me mravi pojedu,pred ogledalo ne bi izasao,umro bi od sramote i stida.bruko jedna raspala

  • Biljana

    7. april 2016 | 22:47

    Da li je moguce da smo toliko nezasticene.Ima li u ovoj zemlji pravde?Ima li pomoci?.Ove vesti vec nisu normalne i pokazuju klinicku sliku Srbije.Ovo nisu sporadicni slucajevi.Ovo je nasilje nad zenama i uopste nisu vazni razlozi.Ovo postaje zabrinjavajuce.Hoce li na kraju Srbija postati zemlja muskaraca,nasilnih pijanih i poluludih.Mislim, da nazalost,Srbija postaje DIJAGNOZA a ne drzava.Sada udarajte minuse ili nemojte ni da objavite kao obicno.

  • Nikolas

    7. april 2016 | 23:40

    SRBIJA POSTAJE TEKSAS -ZENE TREBA NAORUZATI A I NAROD TREBA DA NABAVI ORUZJE DA SE BRANI OD NASILNIKA I MANIJAKA KAD NEMA POLICIJE I ZAKONA!!! TO JE DEMOKRATSKO PRAVO U AMERICI DA SE NA ULICI I U SVOJOJ KUCI ODBRANIS OD RAZBOJNIKA I MANIJAKA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA